Teknologiselskapet Loyall topper laget med stjernerekruttering

Del

Det Bergen-baserte teknologiselskapet Loyall, som leverer lojalitetsløsninger til små og mellomstore bedrifter, forbereder seg på videre vekst ved å hente inn Tietoevery-topp Jarle Drivenes.

Jarle Drivenes, som blir ny COO i Loyall, kommer fra rollen som teknologidirektør og arkitekturansvarlig i Tietoevery banking, og var her sentral i oppbyggingen av banktjenestene til Tietoevery. Disse distribueres til de fleste banker i Norge og til en rekke øvrige banker i Norden og Nord-Europa. Drivenes tar med seg nesten 35 års erfaring fra IT-bransjen når han 1. september tiltrer rollen i Loyall på fulltid.

- Jeg ble veldig fasinert av Loyall da jeg første gang ble introdusert for selskapet. De har virkelig fått til noe bra innenfor et område jeg har stor interesse for og har mye kunnskap om. Tanken på at et lite norsk vekstselskap skal begynne å ta opp kampen mot de store internasjonale aktører er spennende, sier Jarle Drivenes

Han har jobbet med integrasjoner og arkitektur for norsk bank-infrastrukur i enn mannsalder.

- Nå ser jeg frem til å jobbe sammen med selskapets ledelse for å utvikle en robust enterprise-arkitektur som virkelig kan skalere internasjonalt.

Loyall opplever stor interesse for sine lojalitetsløsninger i markedet – særlig fra hotellbransjen som nå skal ta kontrollen over kundene tilbake fra tredjepartsaktører som booking.com og hotels.com. I en tid med tøff konkurranse og der forbrukere blir mer opptatt av å få verdi for pengene, aktualiseres bruken av effektive lojalitetsprogram. 

- Vi ønsker videre å spille våre partnere gode med gjensidig partnerskap, og ser stor verdi i å koble sammen systemer for å gi kunder en bedre totaloversikt. Den siste tiden har vi fokusert på å tilgjengeliggjøre lojalitetsprogram som globale moduler og plug-ins, slik at funksjonalitet enkelt kan installeres istedenfor å full-integreres.  Vi får forespørsler fra hele Norden og planlegger ekspansjon til Europa innen 1,5 år, med målsetning å bli den foretrukne lojalitetsprogramleverandøren, sier Martin Kongsvik, CCO i Loyall.

 - For å lykkes med våre ambisjoner må vi rekruttere de beste folka. Jarle Drivenes tilfører en kompetanse og erfaring fra komplekse softwareleveranser og fintech, som passer svært godt med Loyalls videre mål om forenkling av lojalitet, datakvalitet, internasjonal skalering og teknisk strømlineforming. Med Jarles spesialkompetanse på integrasjoner, ønsker vi å bygge videre på tekniske integrasjoner og partnerskap for merverdi til våre kunder. 

Kontakter

Martin Kongsvik, 40 42 42 04 / martin@loyall.no

Bilder

Om Storm Communications

Storm Communications
Nedre Slottsgate 13-15
0137 Oslo