Tech Mahindra og RSA Scandinavia blir partnere for å akselerere digital transformasjon innen bank- og forsikringssektoren

Del

Oslo, 03. februar, 2021 - Tech Mahindra Ltd., en ledende leverandør av tjenester og løsninger for digital transformasjon, rådgivning og restrukturering av selskaper, inngår i dag et strategisk partnerskap med RSA Scandinavia (Codan / Trygg-Hansa), et av Nordens største forsikringsselskaper. Tech Mahindra vil bistå RSA Scandinavia med å utvikle deres IT og digitaliseringsstrategi. Ved hjelp av neste generasjons tjenester skal Tech Mahindra hjelpe RSA Scandinavia med å utvikle kjernedriften, forbedre kundeopplevelsen og oppnå raskere tilgang til markedet.

- Vi ser virkelig frem til å samarbeide med RSA Scandinavia. Partnerskapet underbygger kvaliteten og styrkene våre innen bank- og forsikringssektoren, som er en sektor vi har lang og global erfaring med å betjene. Vår erfaring med å bistå noen av de største finansinstitusjonene i verden vil være nyttig og skape godt driv i dette verdifulle engasjementet. Samarbeidet vårt er et bevis på vårt kontinuerlige nordiske fokus og styrker vår posisjon som en pålitelig teknologipartner for alle våre kunder i regionen, sier Mukul Dhyani, Business Head Continental Europe i Tech Mahindra.

Partnerskapet skal også gjøre det mulig for RSA Scandinavia å akselerere forbruket av digitale tjenester og skape fleksibilitet og smidighet for å forbedre sin globale kundeservice.

- Tech Mahindra og RSA Scandinavia inngår et strategisk partnerskap som gjør at vi vil oppnå raskere tilgang til markedet og sikre fleksible og skalerbare løsninger. Dette vil sørge for at vi kan levere enda bedre service til våre kunder. Partnerskapet er basert på en felles forståelse om viktigheten av å være fleksibel og samtidig være i stand til å tilpasse seg den digitale transformasjonen. Vi har gjennom hele prosessen vært veldig fornøyde med Tech Mahindra sin kundeorienterte tilnærming og ser frem til fortsettelsen, sier Michael Schønecker, Head of IT Operations, RSA Scandinavia.

Tech Mahindra har gjennom TechMNxt hatt stort fokus på å ta i bruk neste generasjons teknologi innen Cybersikkerhet, kunstig intelligens, Blockchain, 5G og Internt of Things for å skape digital transformasjon og utvikle banebrytende teknologiløsninger og tjenester for kunder globalt.

Nøkkelord

Kontakter

Abhilasha Gupta, Global Corporate Communications and Public Affairs
Abhilasha.Gupta@TechMahindra.com

Bilder

Om Tech Mahindra Norway AS

Tech Mahindra Norway AS
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

http://www.techmahindra.com

Tech Mahindra representerer den tilkoblede verden og tilbyr innovative og kundeorienterte IT-løsninger, som gjør det mulig for Enterprises, Associates and the Society to Rise™. Tech Mahindra er verdt 5,2 milliarder dollar og har fler enn 124.250 ansatte i 90 land. Vi hjelper 988 kunder globalt, inkludert flere Fortune 500-selskaper. Våre innovasjonsplattformer, digitale løsninger, designopplevelser og gjenbrukbare ressurser er i bruk i en rekke løsninger for å levere målbar forretningsverdi og kundeopplevelser til våre kunder. Tech Mahindra ble i 2020 anerkjent som et av Indias 50 beste selskaper å arbeide i av Great Place to Work®️.

Tech Mahindra er en del av Mahindra Group med mer enn 240.000 ansatte i over 100 land og som er verdsatt til 21 milliarder dollar.

Les mer på www.techmahindra.com

Følg saker fra Tech Mahindra Norway AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tech Mahindra Norway AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.