Statens vegvesen

Ta det med ro i trafikken inn mot helgen!

Del

Politiet, fylkeskommuner og Statens vegvesen med felles oppfordring fredag: - Nå må den enkelte bilfører bidra til at alle kommer trygt frem. Det er viktig at alle tar det med ro og holder avstand til bilen foran!

Dette er den klare oppfordringen fra politiet i Agder og Sør-Øst, Agder og Vestfold og Telemark fylkeskommune og Statens vegvesen inn mot helgen.

Fredag blir det svært krevende føre og vanskelige kjøreforhold. På Øst- og Sørlandet, og spesielt i Agder og i Vestfold og Telemark, er det meldt mye nedbør i løpet av kort tid.

Mye vær i helgen

Det er meldt svært mye snø i Agder og Vestfold og Telemark fredag, spesielt nedre deler av Vestfold og Telemark og nedre og indre deler av Agder er utsatt. Bilister må forvente mye snø og krevende forhold på veiene. Vest for Kristiansand kan nedbøren komme som regn.

I tillegg er det meldt snøfokk i fjellet. Trafikanter bes beregne ekstra reisetid dersom de skal ut på reise.

Det er meldt mildvær i løpet av helgen, og det kan bli mye regn i lavlandet på lørdag både i Sør- og Øst-Norge.

Ta en sjekk før du reiser

Sjekk trafikkmeldinger på vegvesen.no/trafikk før du reiser. Her finner du også webkamera fra veiene.

På våre fjellovergangsider finner du informasjon om fjelloverganger og værutsatte veier: Fjelloverganger | Statens vegvesen

Nøkkelord

Kontakter

Pressenummer til VegtrafikksentraleneVegtrafikksentralene svarer på spørsmål om situasjonen på vegnettet og hendelser i trafikken hele døgnet.

* Oslo, Viken og Innlandet: 23237860, * Nordland, Troms og Finnmark: 75113821, * Trøndelag og Møre og Romsdal: 72474588, * Vestland: 55577464, * Rogaland: 55577465 og * Agder, Vestfold og Telemark: 35572730

Tania RipollPressevakt i Vestfold og Telemark fylkeskommune

Tel:950 63 458

Pressevakt Transport og samfunn

* Trafikksikkerhet og ulykkesstatistikk
* Trafikktall
* Fotobokser/fartskontroll
* Skilt
* Bompenger
* Trafikkstyring og beredskap
* Teknologi
* Klima og miljø
* Plansaker
* Nasjonale turistveger (Pressekontakt: 91104480)
* Norsk vegmuseum (Pressekontakt: 61285250)

Tel:953 00 727pressetos@vegvesen.no

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom