Norges Kampsportforbund

Syv nordmenn til karate-EM

Del

Europamesterskapet i karate holdes i Spania 28.-30. mars, blant de som kjemper om å bli Europas beste i karate er syv norske utøvere. For flere av dem er det endelige målet OL i 2020.

Landslagstrener for karate, Wayne Otto, har tatt ut laget som skal representere Norge under Europamesterskapet i karate for seniorer. Dette er et viktig stevne for de norske utøverne som kan de sanke viktige rankingpoeng til OL-kvalifiseringen hvis de presterer godt. 

EM arrangeres i år i Guadalajara i Spania 28.-30. mars hvor det deltar 450 utøvere fra 46 nasjoner. De innledende kampene starter torsdag, eventuelle bronsefinaler på lørdag, og finalene er på søndag.

Allerede 21. mars samles laget i Oslo for pre-camp. Der skal finjusteringene gjøres før avreise til Spania. 

Europamesterskapet er også et viktig kvalifiseringsstevne til European Games som arrangeres i Minsk, Hvitrussland i slutten av juni. Det europeiske sommermesterskapet er et samarbeid mellom alle de 50 europeiske olympiske komiteene. Norske utøvere som er tatt ut til å representere Norge under EM i karate: 

Bettina Alstadsæther, -61kg, Stavanger Karateklubb

Andrine Hilton, -68kg, Tiger Karateklubb

Lotte Andersen, +68kg, Stavanger Karateklubb

Daniel Cho Johnsen, -67kg, Sentrum Kampsportklubb

Ole Christian Hansen, -75kg, Sarpsborg karateklubb

Adrian Lopez, -84kg, Sarpsborg karateklubb

Ismail Bellemkhannate, +84 kg, Mizuchi Karateklubb

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Andrine Hilton
Andrine Hilton
Last ned bilde
Adrian Lopez
Adrian Lopez
Last ned bilde
Bettina Alstadsæther
Bettina Alstadsæther
Last ned bilde
Ismail Bellemkhannate
Ismail Bellemkhannate
Last ned bilde
Lotte Andersen
Lotte Andersen
Last ned bilde
Ole Christian Hansen
Ole Christian Hansen
Last ned bilde
Daniel Johnsen
Daniel Johnsen
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge. 

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

TAEKWONDO: FIRE NORSKE UTØVERE TIL KADETT- OG JUNIOR-EM1.10.2019 12:47:56 CESTPressemelding

Mens deler av landet nyter høstferie skal fire unge, hardtarbeidende taekwondo-utøvere representere Norge i EM for kadetter og juniorer i Spania. – De siste årene har Norge vunnet medaljer i dette mesterskapet. Vi håper derfor at den norske troppen skal kunne være med å kjempe i toppen også i år, selv om fokuset på dette nivået er å opparbeide seg internasjonal konkurransegjennomføring, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom