Amedia

Svelviksposten får ny ansvarlig redaktør

Del

Ine-Elise Høiby (30) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelvikposten. Hun kommer fra Drammens Tidende, der hun har jobbet som journalist og frontsjef.

Ine-Elise Høiby. Foto: Rune Folkedal, Drammens Tidende.
Ine-Elise Høiby. Foto: Rune Folkedal, Drammens Tidende.

Den nye redaktøren i Svelviksposten har også bakgrunn fra Dagbladet og NRK. 

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang i Svelviksposten og er stolt, spent og glad for muligheten jeg har fått. Det har nok vært den beste 30-årsgaven jeg kunne fått. Jeg har brukt flere dager på å la det hele synke inn, for det har føltes litt uvirkelig at jeg nå skal bli redaktør og daglig leder i avisa, sier Ine-Elise Høiby. 

– Nå skal jeg suge til meg den siste kunnskapen fra kollegene og sjefene mine i Drammen, før jeg kjører ut til Svelvik i januar. Da er også Svelvik kommune slått sammen med Drammen og Nedre Eiker, og det blir utrolig spennende. Sammen med Guro, som er journalist der - og Drammens Tidende - håper jeg å kunne løfte avisa ytterligere i forbindelse med kommunesammenslåingen. 

Svelviksposten har 2.200 abonnenter og 4.300 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening. Sammen med den løpende oppdaterte nettutgaven kommer avisen ut hver torsdag på papir. 

– I Amedia er vi svært fornøyd med at Ine-Elise har takket ja til lederoppgaven i Svelvik. I Drammens Tidende har hun vist fram gode egenskaper som hun vil få bruk for i sin rolle i Svelviksposten. Jeg er trygg på at hun vil videreføre den gode utviklingen avisa er inne i, sier styreleder Øyvind Bladt Hagen. 

Kontakter

Ansvarlig redaktør Ine-Elise Høiby, tlf 941 44 079

Styreleder Øyvind Bladt Hagen, tlf 951 93 900

Bilder

Ine-Elise Høiby. Foto: Rune Folkedal, Drammens Tidende.
Ine-Elise Høiby. Foto: Rune Folkedal, Drammens Tidende.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom