Sony Music Norway

Superfredag med Davai

Del

Davai feirer fredager med "Friday Song", ute fredag 7. februar.

Artwork "Friday Song" med Davai
Artwork "Friday Song" med Davai

Fredag er ukedagenes superhelt. Endelig er en lang uke over, og det er helg.
Fredag 7. februar slippes "Friday Song" som feirer følelsen av frihet og hjelper deg gire opp.

Den dansbare låten har artist og produsent Davai laget i samarbeid med Alex Pavelich og Alida, og den er perfekt lydspor for deg som bruker fredagen på å skape historiene du kan fortelle på mandag.

Davai debuterte med låten "Replay" i 2017. Den var topp 200 i 9 land, gikk til #13 i Norge og er hittil streamet over 64 millioner ganger.
Oslo-DJ'en og produsenten Benjamin Strand har fulgt opp med millionstrømmere som "Loco", "Cry Like Kim K" feat Lisa Ajax og Call Me Loop, "Broken Hearts" feat Lovespeake,"Somebody I'm Not" feat Doug Panton og, nylig, "Tear Me Down" feat Philip Rustad. Sistnevnte låt fikk en liten boost da den nylig ble brukt i en episode av det britiske TV-fenomenet "Love Island".

Du kan glede deg like mye til "Friday Song" som til fredagen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Friday Song" med Davai
Artwork "Friday Song" med Davai
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.