Time2Staff

Suksessen fra serveringsbransjen skal nå løse krisen i barnehage!

Del

Time2Staff utnyttet nedstengningene til å lansere en digital plattform i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen med stor suksess. Etter covid-19 har mange blitt permittert og en høyere andel står utenfor arbeidslivet. Vi snakker daglig med personer som står fast i en jungel av stillingsannonser og intervju prosesser. Vi har allerede bidratt til å få ut arbeidsledige i faste stillinger. Gjennom vår unike løsning kan arbeidssøkere prøve seg i forskjellige stillinger, og bli ansatt fast når kunden og arbeidssøkeren er klar for det. Nå lanserer vi til skoler og barnehage om kort tid!

Time2Staff er basert på en drøm vi har hatt i flere år:
"Fjerne bemanningsbyrået som et fordyrende mellomledd"

Vi fjerner det fordyrende mellomleddet som bemanning og rekrutteringsselskapet idag er:
- App som tilbyr ekstravakter på tvers av forskjellige arbeidsgivere.
- Digitale opplæringskurs gir god innføring før første dag.
- Kutter administrasjon, hever lønnsnivået.
- Bonus til brukere som får god rating.
- Gratis rekruttering til kunder som kan tilby fast jobb til brukeren.
- Bidrar sterkt til integrering og mangfold.
- Forenkler veien ut i arbeidslivet til fast stilling.
- Jobber aktivt for å motvirke svart arbeid.
- Fast lav pris pr time for kundene.

Siden lanseringen i Juni 2021 har vi:

 • Lansert i HORECA (Hotell, Restaurant og Catering)
 • Lansert i Bergen.
 • Lansert i Oslo.
 • Lansert i Trondheim.
 • Lansert i Stavanger.
 • Lanset i butikk og dagligvare.
 • Lanserer snarlig i skole og barnehage.
 • 6000 brukere.
 • 150 kunder.

Fremover ser vi mot:

 • Sverige
 • Danmark
 • Resten av Europa.
 • Åpne tjenestene våre for de mellom 16 og 18 år.
 • Lansere i helse sektoren.

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Lansering i barnehage og skole!Videokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Time2Staff

Time2Staff
Time2Staff
Lien 79
5057 Bergen

+4755903020http://www.time2staff.com

Grunderne bak Time2Staff er selskapene Aktiv Serviceutleie AS og Kokke & Serveringstjenester AS som er veletablerte i Oslo og Bergen innen rekruttering og utleie til HORECA. Alt basert på en visjon om å revolusjonere serveringsbransjen med en helautomatisert app for å få tak i ekstra personell på en rask og enkel måte.

Time2Staff starter driften sin mot HORECA (Hotell, restaurant og cateringbransjen) i Norge, men vil utvide mot nye bransjer og land med sitt unike konsept.

Vi er støttet av Innovasjon Norge og vi er medlem i NHO.

Følg pressemeldinger fra Time2Staff

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Time2Staff på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Time2Staff

På jakt etter faste eller deltids medarbeidere?21.1.2022 11:39:53 CET | Aktuelt

Time2Staff har lansert en digital plattform i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen med stor suksess. Hos oss kan du enkelt legge ut ekstravakter, som våre ansatte blir varslet om basert på geolokasjon. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering skal vi tilby personell med kvalitet. Vi tar kun betalt en fast timepris på utleie. Om du er på jakt etter faste ansatte, kan du leie de inn til prøvejobb og ansette de selv helt uten rekrutteringsgebyrer.

Suksessen fra serveringsbransjen utvider til butikk og dagligvare!5.11.2021 10:00:00 CET | Pressemelding

Time2Staff har lansert en digital plattform i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen med stor suksess. I oppstarten leverte vi personell til hotell, restaurant og catering, men nå utvider vi til butikk og dagligvarebransjen. Hos oss kan du enkelt legge ut ekstravakter, som våre brukere blir pushvarslet, basert på geolokasjon. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering skal vi tilby personell med kvalitet. Last ned Time2Staff appen i dag!

Servitører, kokker og bartendere i kø for å jobbe i Trondheim!5.11.2021 09:00:00 CET | Aktuelt

Time2Staff har lansert en digital plattform i Oslo, Bergen og Trondheim med stor suksess. Tusenvis av ledige servitører og kokker er klare til å jobbe. Hos oss kan du enkelt legge ut ekstravakter, som våre ansatte blir varslet om basert på geolokasjon. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering skal vi tilby personell med kvalitet. Vi tar kun betalt en fast timepris på utleie. Last ned Time2Staff appen i dag!

Vi er i full gang med å løse personalmangelen, nå lanserer vi i Stavanger!1.11.2021 14:50:43 CET | Pressemelding

Time2Staff har lansert en digital plattform i Oslo, Trondheim og Bergen med stor suksess. 15.November kommer vi til Stavanger! Hos oss kan arbeidsgivere i HORECA enkelt legge ut ekstravakter, som våre ansatte blir varslet om basert på geolokasjon. Gjennom digitale opplæringskurs og en unik stjernerangering tilbyr vi personell med kvalitet. Time2Staff er en app som gjør det enklere for bedrifter å hente inn bemanning, samtidig som det forenkler veien ut i arbeidslivet for de som ønsker fast jobb.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom