Bilder Nordic School of Photography

Studenter ved fotoskolen Bilder Nordic arrangerer avgangsutstilling

Del

Future Tense er en utstilling om samfunnets nærstående fremtid med de mulighetene og utfordringene dette bringer. 22 avgangsstudenter ved fotoskolen Bilder Nordic School of Photography har produsert individuelle prosjekt under et felles narrativ.

Foto: Lars Andreas Berg
Foto: Lars Andreas Berg

Med Future Tense ønsker studentene å se på konsekvensene av, og mulighetene til, levesett i fremtidens samfunn. Teknologi, kultur og miljø utvikles hurtigere enn noen gang. Studentene er optimistiske for minimalisme, utvikling innen proteseteknologi, læring gjennom gaming, alternative matkilder og innovativ norsk teknologi. Samtidig er de bekymret for overvåkning, isolasjon og å måtte flytte fra kloden. Noe kan utvikle seg raskt og ukritisk mens annet kan føre til store gjennombrudd som bidrar til en mer velfungerende verden. Hvordan vil fremtiden vår se ut?

Utstillingen er en tolkning på hvordan fremtidens levemåter for mennesket kan komme til å se ut. Det er uvisst å vite akkurat hvordan ting kommer til å utvikle seg fremover, men vi kan ha en anelse, sier utstillingsleder Juliane Jensen.

Future Tense skal stilles ut på Kulturhuset i Oslo og har offisiell åpning klokken 19:00 den 7. mars 2019. Utstilling står fra 7. - 17. mars.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Lars Andreas Berg
Foto: Lars Andreas Berg
Last ned bilde

Lenker

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg saker fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom