Bilder Nordic School of Photography

Studenter ved fotoskolen Bilder Nordic åpner avgangsutstillingen RE:SILIENCE

Del

Hvordan kan en krise være katalysator for positiv utvikling og vekst? 12. juni åpner den multimediale utstillingen RE:SILIENCE, som fysisk utstilling, magasin og interaktiv opplevelse.

Foto: Felix Falck-Næss
Foto: Felix Falck-Næss

Med temaer som strekker seg fra kvinnelig seksualitet til VR-teknologi som motvirker angst, har avgangsstudentene produsert en utstilling som omhandler resiliens; overlevelse og utvikling i samspill med det rundt oss.

Gjennom live-streams med kjente aktører i fotomiljøet, fysisk utstilling på Schous plass, gratis magasin og et interaktivt dypdykk i prosjektene, inviterer studentene til samtaler rundt utstillingens tematikk. De har huket inn gjester som de internasjonalt anerkjente fotografene Pieter Ten Hoopen, John Stanmeyer, Nichole Sobecki , Jan Rosseel og Bieke Depoorter – til kuratoren Marc Prüst, futurist Adah Parris og Bergans.

«Resilience handler ikke bare om å være motstandsdyktig, det handler også om å være sårbar og ydmyk, og forstå at vi er en del av noe større. Det er spesielt viktig i denne tiden vi er inne i nå, og vi gleder oss til å dele hva vi har arbeidet med over de siste månedene", sier Sonja Eike Nematinia, leder for avgangsutstillingen.

Den fysiske utstillingen står fra 12. til 26. juni, og den interaktive nettsiden lanseres samme dag som utstillingen åpner. Du kan se utstillingen interaktivt her, eller lese mer om prosjektet her. 

Nøkkelord

Kontakter

PR-ansvarlig
Marthe Buer
46 90 80 31
resilienceutstilling@gmail.com

Bilder

Foto: Felix Falck-Næss
Foto: Felix Falck-Næss
Last ned bilde

Lenker

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom