StrongPoint

StrongPoint investerer i, og blir partner med, Halodi Robotics

Del

StrongPoint, en ledende leverandør av teknologiløsninger til dagligvare og detaljhandel, er glad for å kunngjøre at de har investert i, og inngått et strategisk partnerskap med, Halodi Robotics. Halodi er en ledende leverandør av humanoide roboter, og vil sammen med StrongPoint utvikle en robotisert dagligvareløsning i butikk. Verdien av partnerskapet er estimert til ca. 8 millioner norske kroner, hvor ca. halvparten er til forskning og utvikling i prosjektet og halvparten som en direkte investering i Halodi Robotics.

Målet med partnerskapet er å utvikle en robotisert løsning for dagligvarehandelen som vil hjelpe de ansatte med repetitive oppgaver, slik at de kan fokusere på mer komplekse oppgaver og kundene.

“I StrongPoint tror vi at teknologi er en viktig del av løsningen for å øke effektivitet og produktivitet i butikk. Vi har en lang historie og et stolt rykte som leverandør av nyskapende og verdensledende teknologiløsninger til våre kunder i dagligvarehandelen, og gjennom dette partnerskapet ser vi frem til å utvikle, sammen med Halodi Robotics, teknologiløsningene for fremtiden” sier Jacob Tveraabak, CEO i StrongPoint.

Som en del av partnerskapet vil StrongPoint bli eksklusiv distributør av løsningen i nøkkelområder i Europa, og selskapet planlegger å starte samtaler med utvalgte ledende dagligvarekjeder for pilottesting.

“Vi er veldig stolte av å inngå et partnerskap med StrongPoint i dette prosjektet. Teamet deres har med seg tiår med erfaring og kunnskap i dagligvaresektoren, en bransje hvor vi ser enorme muligheter for bruk av roboter i butikk for å støtte de ansatte”, sier Bernt Børnich, CEO i Halodi Robotics.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om StrongPoint

StrongPoint
StrongPoint
Slynga 10
2005 Rælingen

https://www.strongpoint.com/

Om StrongPoint

StrongPoint er et teknologiselskap som leverer løsninger til detaljhandelen for å gjøre butikker smartere, kjøpsopplevelsen bedre og netthandel av dagligvarer mer effektivt. Med over 450 ansatte i Norge, Sverige, Baltikum og Spania, og sammen med et stort nettverk av partnere, hjelper StrongPoint forretninger i over 20 land. StrongPoint leverer pengehåndtering- og betalingsløsninger, elektroniske hylleetiketter, selvklistrende etiketter, Click & Collect temperatur-kontrollerte skap for mathandel, selvutsjekking og plukkløsninger både i butikk og lager. StrongPoint sitt hovedkvarter ligger i Norge og selskapet er listet på Oslo Børs med en omsetning på 1,1 milliarder NOK [ticker: STRO].

Om Halodi Robotics

Halodi Robotics utvikler og selger verdens mest kapable humanoide roboter og tilhørende motorteknologi, med et mål om å kommersiell suksess i helsevesenet, vektertjenester, detaljhandel og etter hvert forbrukermarkedet. Halodi Robotics har hovedkontor i Moss, Norge, og har også kontorer i Oslo, Montreal, Canada og Oakland, California. Selskapet ble grunnlagt i 2015 og har i dag 26 ansatte fra 11 land.

Halodi Robotics har utviklet revolusjonerende IP for å muliggjøre virkelig kapable, trygge og rimelige roboter, og med egenutviklede motorer og overføringer, har robotene menneskelig styrke, opererer stille og kan trygt samhandle med mennesker.

Følg pressemeldinger fra StrongPoint

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra StrongPoint på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra StrongPoint

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom