Grappa Musikkforlag AS

Strings & Timpani ute med nytt album

Del
Øyvind Hegg-Lunde og Stephan Meidell. Foto: Linn Heidi Stokkedal
Øyvind Hegg-Lunde og Stephan Meidell. Foto: Linn Heidi Stokkedal

Strings & Timpani - Voice & Strings & Timpani

Øyvind Hegg-Lunde og Stephan Meidell

Med Mari Kvien Brunvoll, Eva Pfitzenmaier, Stein Urheim og Kim Åge Furuhaug

Album release: 06 november 2020

Hør albumet her: https://orcd.co/voicestringstimpani

Bergensduoen Strings & Timpani (Øyvind Hegg-Lunde og Stephan Meidell) er ute med nytt album! Etter 15 år har de utvidet formatet med noen av sine favorittmusikanter fra den egenartede improvisasjonsscenen i Bergen, bestående av Mari Kvien Brunvoll, Eva Pfitzenmaier, Stein Urheim og Kim Åge Furuhaug. Voice & Strings & Timpani var opprinnelig et bestillingsverk til Nattjazz i Bergen i 2016.

Konserter:

19.11: Bergen Jazzforum

21.11: Nasjonal Jazzscene, Oslo

«Inntrykket man sitter igjen med etter å ha hørt «Voice & Strings & Timpani» er hvor utrolig atmosfærisk platen er. Hver og en av låtene føles likevel begripe­lige, konkrete. Fra den lett spirituelle, franske messesangen på «Community» til den fengslende, Alice Coltrane-infuserte «Kasjmir». Disse låtene rommer utallige sinnsstem­ninger, karakterer og plasser. Det gjør «Voice & Strings & Timpani» til en vanvittig medrivende sonisk reise å være med på.» - Alisa Larsen, Bergens Tidende

Kontakter

Bilder

Øyvind Hegg-Lunde og Stephan Meidell. Foto: Linn Heidi Stokkedal
Øyvind Hegg-Lunde og Stephan Meidell. Foto: Linn Heidi Stokkedal
Last ned bilde
Cover Voice & Strings & Timpani. Design: Aslak Gurholt, Yokoland
Cover Voice & Strings & Timpani. Design: Aslak Gurholt, Yokoland
Last ned bilde

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Tomine Mikkeline slipper ny singel!26.11.2021 10:28:03 CET | Pressemelding

Lytt til "River" her! I 2022 slipper Tomine Mikkeline albumet "Joni" - et album med fantastiske tolkninger av et knippe kjente og kjære Joni Mitchell-låter. Låten "River" er første singel ut! Tomine Mikkeline kommer fra en musikalsk familie og begynte å ta cellotimer som 5-åring. 10 år gammel begynte hun med sangtimer, og allerede året etter ble hun tatt opp som elev ved Bergen kulturskoles talentprogram. Hun har to ganger fått 1. pris i Ungdommens musikkmesterskap i Oslo. Tomine har tidligere mottatt flere stipender og priser, blant annet fra Sparebanken Vest, Norsk Kulturskoleråds Drømmestipend og Bergen Kommunes Talentpris. Tomine Mikkeline har vært solist med blant andre Bergen Filharmoniske Orkester og Forsvarets Musikkorps Vestlandet. Hun har også turnért i England sammen med sangeren Aled Jones. Hun har også god erfaring som skuespiller fra teater og film, og har vært medvirkende i flere oppsetninger på DNS, blant annet Les Miserables, Dyveke og metalmusikalen Svartediket. Tomin

Ny singel fra The Humble Servants26.11.2021 10:07:58 CET | Pressemelding

Et behagelig livstegn fra The Humble Servants. På stadig søken etter skjønnheten har The Humble Servants spilt inn en ny singel, denne gangen en folk-ballade som passer perfekt nå som vinteren står for tur. Hvorfor er det tristeste ofte er det vakreste ? The Humble Servants gir deg opptil flere svar på det. «If you rather» er The Humble Servants på sitt beste og bandet frontes stadig av Live Miranda Solberg ( Louien ) og Lars F. Beckstrøm ( deLillos ) Lytt til "If You Rather" her! The Humble Servants består av; Live Miranda Solberg (Louien), vokal, Lars Fredrik Beckstrøm, gitar, kor, Tov Ramstad, kontrabass, cello, Rune Lindstrøm trommer, perkusjon, Marius Kristiansen, elektrisk gitar, kor, Jørn Raknes Pedal, steel gitar, Gøran Grini, piano.

"Lang desember natt - Frode Alnæs & Julekoret"19.11.2021 09:24:34 CET | Pressemelding

Frode Alnæs er klar med sin første og etterlengtede juleplate "Lang desember natt - Frode Alnæs & Julekoret". Han har tidligere skrevet to av våre mest kjente juleklassikere "Long December Night" og "Vitae Lux". Disse to er begge med på platen, men i ny drakt. I tillegg kan man fråtse i åtte helt nye julesanger – alle på norsk. Hør albumet her Frode Alnæs er kjent som en låtskriver med sans for den gode melodien. "Lang desember natt" er intet unntak. Dette er blitt en usedvanlig vakker og varm juleplate, og musikken og tekstene fyller oss med alt julen har å by på, på godt og vondt. Her er det mange musikalske høydepunkter, både humor og alvor, lavmælte låter og salmer. Flere av låtene bør være høyaktuelle som potensielle nye juleklassikere vi ikke blir kvitt med det første. "Vitae Lux" slippes allerede 12. november og er årets julelåt hos Frelsesarmeen. Frode Alnæs har skrevet all musikken i tillegg til å være produsent, og har med seg et topplag av sangere og musikere på albumet. - "

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom