Statens vegvesen

Stortingets transport- og kommunikasjonskomité kommer til Finnmark 23. til 25. mars

Del

Transport- og kommunikasjonskomitéen besøker Finnmark for å gjøre seg kjent med samferdselen i fylket, med spesielt fokus på havne- og farleder og kortbanenettet.

Foto: Jarle Wæhler, Statens vegvesen
Foto: Jarle Wæhler, Statens vegvesen

Programmet starter på Storskog grensestasjon mandag 23. mai. Derfra går turen i buss fra Storskog til Vardø, med besøk og omvisning på Sjøtrafikksentralen.

Mandag ettermiddag reiser komiteen videre med Hurtigruta fra Vardø til Hammerfest. Tirsdag 24. mai går de på en ny buss som frakter dem til Øksfjord. Herfra tar komiteen ferga til Hasvik, hvor hele programmet for onsdag 25. mai vil finne sted.

Underveis på hele reisen vil representanter fra ulike samfunnsaktører presentere prosjekt og planer for framkommelighet og kommunikasjon i regionen. Lokalstyre, myndigheter, transportetater og næringslivsaktører vil belyse transportutfordringene i Finnmark.

Pressemøter:

På Storskog grensestasjon og Sjøtrafikksentralen i Vardø er det satt av tid til at pressen kan møte komitémedlemmene.

Se vedlegg for utfyllende program med innhold og foredragsholdere.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Kontakter

Bilder

Foto: Jarle Wæhler, Statens vegvesen
Foto: Jarle Wæhler, Statens vegvesen
Last ned bilde

Dokumenter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom