PSA Norge

Storfamiliens nye el-favoritt fra 421.900 kroner

Del

Endelig får familier og andre som trenger flere seter og mer plass et godt elektrisk alternativ. Med Peugeot e-Traveller tar Peugeot plass i et segment med svært få konkurrenter.

Peugeot e-Traveller blir også et spennende tilskudd til bildelingsløsninger, hoteller, skoler eller andre profesjonelle aktører som ser etter et utslippsfritt alternativ med god plass.

Med en startpris på 421.000 kroner får du en bil med ni seter, 50 kW batteri og en kjørelengde på 230 kilometer WLTP.

For den som ønsker større batteri og lenger rekkevidde koster grunnutgaven med 75 kW batteri og 330 kilometer rekkevidde på 481.900 kroner.

-          Dette segmentet har i flere år vært et rent diesel segment. Mange har ønsket seg et elektrisk alternativ og vi er nå klare med vår e-Traveller. Modellen er en fullverdig familiebil med god rekkevidde og svært god plass. Mange med store transportutfordringer kan nå puste lettet ut, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot hos Bertel O. Steen.

Rekkeviddene på 230 og 330 kilometer refererer til WLTP-tallet kombinertkjøring. For versjonen med 75 kWt batteri er WLTP-tallet for bykjøring hele 477 kilometer.

Allerede fra startpris er bilen godt utstyrt, med standardutstyr som 7-tommers infotainment, doble skyvedører, elektrisk parkeringsbrems og førerstøttesystemer som filskiftvarsling, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

Oppgraderer du til øverste utstyrsnivå får du også utstyr som skinninteriør, fleksible seter i andre seterad, elektrisk skyvedører med fotsensor, Denon HiFi, panorama glasstak, navigasjon og headup-display. Dette utstyrsnivået starter på 551.900.

Fleksibelt og hurtig lading

Fra start leveres Peugeot e-Traveller i to lengder, 4,95 meter og 5,3 meter. Høyden er begrenset til 1,90 slik at den også lett går inn i parkeringshus.

Om du velger den lengste utgaven, kan du frakte ni personer og 1.500 liter bagasje, eller for en familie: Fem personer og 3.000 liter bagasje. Har du transportbehov utover dette, kan du glede deg over at bilen også kan trekke tilhenger på 1.000 kg.

Bilen kommer med to batteripakker på henholdsvis 50 kWt og 75 kWt. Takket være 100 kW hurtiglading og mulighet for en ombordlader på 7,4 kW eller 11 kW – lader du bilen over natten, eller til 80 prosent på mellom 30 og 45 minutter avhengig av batteristørrelsen.

Komfort og sikkerhet i toppklasse

Peugeot e-Traveller er bygget på PSA-gruppens EMP2-plattform, noe som gir tilgang til alle moderne sikkerhetssystemer som vi kjenner fra resten av personbilene. Via din smarttelefon kan du styre både lading og forvarming. Infotainmentsystemet støtter selvsagt både Android Auto og Apple CarPlay.

En smart detalj er også muligheten for bare å åpne bakvinduet, noe som gjør at du enkelt kan plassere handleposer eller andre ting i bagasjerommet, også uten å åpne hele bakluken.

De nye elbilene kommer til Norge mot slutten av året.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg pressemeldinger fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom