Frende Forsikring

Stor undersøkelse: Frende har Norges mest fornøyde forsikringskunder - igjen!

Del

For andre året på rad vinner Frende Forsikring den store kundeundersøkelsen EPSI Rating. Frende har både Norges mest fornøyde forsikringskunder og Norges beste skadeoppgjør.

Vegar Styve, konsernsjef i Frende Forsikring.
Vegar Styve, konsernsjef i Frende Forsikring.

Mange tusen kunder har blitt intervjuet i høst og nå er resultatene klare. 

- I privatsegmentet så er det Frende som gjør det best. Frende-kundene har de høyeste forventningene, men selskapet leverer godt på disse. Frende er et selskap det er enkelt å forholde seg til, de er konkurransedyktige på pris, og er dessuten best på skadehåndtering, sier daglig leder i EPSI, Fredrik Høst.

Krevende konkurranse
- Konkurransen er beinhard for tiden og det jages voldsomt mot vekst, lønnsomhet og kundetilfredshet. I en slik setting er det fantastisk når kundene sier at vi leverer landets beste kundeopplevelser, sier konsensjef i Frende Forsikring Vegar Styve. 

- Dette er enormt gledelig og viktig å ha med oss i en krevende markedssituasjon som bare vil bli enda mer krevende framover, sier Styve. 

Les mer om hvor fornøyde norske kunder er med forsikringsselskapet sitt hos EPSI Rating Norge

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Vegar Styve, konsernsjef i Frende Forsikring.
Vegar Styve, konsernsjef i Frende Forsikring.
Last ned bilde

Om Frende Forsikring

Frende Forsikring
Frende Forsikring
Jonsvollsgaten 2
5011 Bergen

55 15 36 00https://www.frende.no

Frende Forsikring har Norges mest fornøyde forsikringskunder og det beste skadeoppgjøret (EPSI 2019). Vi bryr oss litt ekstra om deg, ditt og dine! 

Helnorske Frende eies av 15 lokale sparebanker og har rådgivere landet rundt. Vi har nær 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og over 270.000 privat- og bedriftskunder med forsikringsløsninger innen skadeforsikring og livsforsikring.

Følg saker fra Frende Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frende Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Frende Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom