Kystverket

Stor interesse for Kyst- havnekonferansen 2022

Del

Da påmeldingsfristen gikk ut hadde om lag 140 deltakere meldt seg på årets Kyst- og havnekonferanse i Honningsvåg. Om du ikke er en av dem, så er det likevel håp. Konferansen kan nemlig følges på nett.

Tirsdag og onsdag kommende uke, altså 27. og 28. september, arrangerer Kystverket den årlige Kyst- og havnekonferansen i Honningsvåg.

Om lag 140 deltakere har meldt seg på, noe som er bortimot rekordpåmelding.

– Etter to år med heldigitale konferanser grunnet covid-pandemien, er det godt å endelig kunne gjennomføre en fysisk konferanse i Honningsvåg. Vi er fornøyde med at antallet påmeldte er på samme nivå som før pandemien, noe som sier oss at dette er en relevant arena for alle som har en interesse for aktiviteten på kysten, sier Jan Morten Hansen, avdelingsleder i Kystverket og vertskap for konferansen.

Streamer konferansen

Selv med så stor interesse tror arrangørene at det likevel kan være noen som ikke har anledning til å ta turen til Honningsvåg. Disse får nå anledningen til å få med seg konferansen digitalt.

– Vi har god erfaring med å streame konferansen. Vi har derfor bestemt oss for å gjøre det denne gangen også, slik at vi når ut til så mange som mulig, sier Hansen.

Lenke til streamingen finner man på Kystverkets nettsider: https://www.kystverket.no/khk2022

Nøkkelord

Bilder

Om Kystverket

Kystverket
Kystverket
Sorenskriver Bulls gate 3
6002 Ålesund

07847http://www.kystverket.no

Kystverket er ein nasjonal etat for kystforvalting, sjøsikkerheit og beredskap mot akutt forureining. Kystverket arbeider aktivt for ein effektiv og sikker sjøtransport gjennom å ivareta transportnæringas behov for framkome og effektive hamner. Kystverket driv førebyggande arbeid og reduserer skadeeffektane ved akutt forureining, og medverkar til ein bærekraftig utvikling av kystsona. Kystverket ligg under Nærings- og fiskeridepartementet.

Følg pressemeldinger fra Kystverket

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kystverket på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kystverket

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom