Samferdselsdepartementet

Stine Ruud Eriksen utnevnt til avdelingsdirektør i Samferdselsdepartementet

Del

Fagdirektør Stine Ruud Eriksen, Nedre Eiker, er i statsråd i dag utnevnt til avdelingsdirektør i Samferdselsdepartementet. Eriksen er 45 år og skal være avdelingsdirektør i Eierstyringsenheten i Avdeling for styring, administrasjon og samfunnssikkerhet.

Eriksen har arbeidet i Samferdselsdepartementet siden august 2010, og som eierskapskoordinator siden juni 2011. Før dette har hun hatt ulike stillinger ved Handelshøyskolen BI.

Stine Ruud Eriksen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, har hovedfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og doktorgrad innen fagfeltet politisk økonomi fra Handelshøyskolen BI.

Eierstyringsenheten har ansvar for eierstyring av selskapene hvor Samferdselsdepartementet forvalter statens eierinteresser.

Kontakter

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Belønningsmidlar og byvekstavtaler: Nullvekst skal målast på ein ny måte11.12.2019 12:45:52 CETPressemelding

Samferdselsdepartementet har bestemt at nullvekstmålet framover skal målast på ein ny måte. Det skal framleis vere nullvekst i personbiltrafikken med ein årlig vurdering av utviklinga. Trafikkutviklinga skal no målast over tre år der ein må ha netto nullvekst i personbiltrafikken i perioden. Nullvekstmålet er ein viktig del av byvekstavtaler og andre ordningar der staten bidreg til å finansiere lokale tiltak for betre framkome, kollektivtrafikk, sykkel og gange.

Utvalg skal se på inntektsgrunnlaget i bomringer i framtiden10.12.2019 08:30:00 CETPressemelding

- Gjennom regjeringspartienes bompengeavtale skal regjeringen bruke om lag 18,5 milliarder kroner for å redusere bompengene de neste 10 årene. Samtidig ser vi store endringer i bilpark og bilbruk, spesielt i og rundt de største byene. Nå skal et utvalg se nærmere på hvordan disse endringene påvirker bompengeinnkrevingen, basert på føringene i bompengeavtalen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom