Amedia

Stig Jakobsen ny ansvarlig redaktør i Nidaros 

Del

Stig Jakobsen (53) er ansatt i stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Nidaros i Trondheim.

Stig Jakobsen, Nidaros. Foto: Ole Åsheim, Nordlys.
Stig Jakobsen, Nidaros. Foto: Ole Åsheim, Nordlys.

Stig Jakobsen er en erfaren toppleder og redaktør med dokumenterte resultater fra redaksjonelle nysatsinger i utfordrerposisjon. Han kommer til Nidaros fra jobben som publisher i Steinkjer24.

– Jeg har latt meg fascinere av Nidaros, og måten de har lyktes med å få fotfeste i et marked ingen trodde var mulig å penetrere. Sjansen til å få være med på et slikt prosjekt var simpelthen for fristende til at jeg kunne si nei til det. Målet nå blir å få til å bli en enda mer superlokal og relevant avis - som samtidig evner å overraske. Det er mye Adresseavisen, med sin regionale fokus, ikke dekker, så jeg tror det skal være mulig å lage en avis som tilbyr noe annet og nærere, sier Stig Jakobsen.

Jakobsen er en erfaren redaktør med dyp kompetanse på digital strategi. Han var leder for nyetableringen Steinkjer24, og før dette ansvarlig redaktør for iTromsø. Han har også erfaring som redaktør i Bonnier og har jobbet som journalist i flere redaksjoner, blant annet TV2. Han har et stort medienettverk og kjenner Trondheim godt, ikke minst fra sine fire år som student i byen.

Direktør for mediehus i Amedia, Morten Nilsen, er svært tilfreds med ansettelsen av en erfaren toppleder i Nidaros.

– Vi er overbevist om at Stig vil løfte Nidaros og sørge for at at vi tar en sterkere posisjon i et strategisk viktig marked for Amedia. Stig er en stødig redaktør som trives i utfordrerposisjon. Han er strategisk sterk,  nytenkende og samtidig flink til å få med seg folk, sier Nilsen.

– Dette er en spennende og god ansettelse som redaksjonsklubben har sett fram til. Avklaringen har mye å si for veien for Nidaros. Vi er glad for at vi får en kompetent redaksjonell leder, og vi ser fram til å bli enda bedre kjent med Stig, sier Kine Tømmerdal.
Kontakter

Styreleder i Nidaros, Morten Nilsen 911 89 719
Ansvarlig redaktør og daglig leder i Nidaros, Stig Jakobsen 907 68 260

Bilder

Stig Jakobsen, Nidaros. Foto: Ole Åsheim, Nordlys.
Stig Jakobsen, Nidaros. Foto: Ole Åsheim, Nordlys.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom