Sony Music Norway

Stig Brenner med hyllest til sin mamma og mormor

Del

18. juni slipper Stig Brenner «VVK» som legges på albumet «Hvite Duer, Sort Magi».

«Det musikalske nivået er gjennomgående skyhøyt» - VG

I mars i år slapp Stig Brenner det kritikerroste albumet «Hvite Duer, Sort Magi» og i mai utvidet han albumet med to bonusspor og to nye featureartister, «Duffelbag» med Arif og «Fri 506» med Santell. Nå legger han til enda en låt, en viktig låt skrevet til verdens viktigste kvinner – Stigs mamma og mormor. 

«Mormor og mamma er mine skytsengler, og jeg vil være flinkere til å stille opp, spesielt for de men også for alle andre i livet mitt jeg kanskje glemmer litt i rusen av musikken» - Stig Brenner

«VVK» er ute på albumet «Hvite Duer, Sort Magi» 18. juni. 

____

Mot slutten av fjoråret la Stig Brenner aliaset Unge Ferrari på hylla og tok et steg videre. Der forrige album, Unge Ferraris «Midt Imellom Magisk og Manisk» (2018) var som en terapeutisk prosess, hvor han skildret følelsene av å ha det kjipt og pakket det inn i et lekent lydunivers, er Stig Brenner på albumet «Hvite Duer, Sort Magi» på et bedre sted. 

På albumet «Hvite Duer, Sort Magi», finner vi låter som «Hull I Foten» med Siyabång, «Miserabel» med Marcus & Martinus og Larsiveli, «Når Alt Ikke Er Nok» med Molly Sandén og «Fri». Han har jobbet med produsenter og låtskrivere som Filip Kollsete, Aksel «Axxe» Carlson, Benjamin Folkvord Pedersen, P2J og Ari PenSmith.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom