Sony Music Norway

Stian Thorbjørnsen med vakker julelåt

Del

Stian Thorbjørnsen varmer opp til jul med «Hellige natt – O Helga natt».

Mellom rølpete superhits som «Fredag», «Trenger en mann» og «Hele Norge danser (selv om ingen av oss kan)», leverer Stian Thorbjørnsen, bedre kjent som Staysman, også overraskende gåsehudfremkallende julelåter. Han satte preg på julen 2018 og 2019 med nydelige julelåter som «Himmel på jord» og «Himlen i min famn». Nå varmer han opp til julen 2020 med en vakker tolkning av «Hellige natt – O Helga natt».

«De siste årene har jeg prøvd meg på litt mer seriøse versjoner av legendariske julelåter, men den skumleste låta av de alle, o helga natt, var jeg helt sikker på at jeg aldri skulle tørre å røre. Så prøvde jeg meg på en demo uten at det egentlig forandra meningen min. En dag så tusla jeg rundt i Oslo alene på natta og bestemte meg for å gi demoen et nytt forsøk. Da var det noe som traff meg og nå hopper jeg i det» - Stian Thorbjørnsen

«Hellige natt - o Helga natt» er ute 20. november. God jul!

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom