Fotballstiftelsen

Sterkt nytt styre i Fotballstiftelsen

Del

Styreleder Morten Skauge fortsetter, mens tidligere partisekretær i Arbeiderpartiet, Solveig Torsvik, kommer inn som én av tre nye kandidater og kompletterer et sterkt faglig kollektiv i Fotballstiftelsens styre.

Morten Skauge fortsetter i Fotballstiftelsens styre
Morten Skauge fortsetter i Fotballstiftelsens styre

Fotballstiftelsens aktiviteter og resultater har utviklet seg betydelig de siste årene. Når organisasjonen bak Idretts-Norges største samfunnsprosjekt nå har fått nytt styre, skjer det med en fin miks av kontinuitet og fornyelse såvel som en godt og bredt sammensatt kompetanse.

Politisk erfaring

Og med politisk rådgiver Solveig Torsvik som ny inn i styret, får stiftelsen nok en bekreftelse på posisjonen organisasjonen har fått - samtidig som man tydeliggjør ønsket om å ha en solid og samfunnsmessig forankring.

Torsvik har lang fartstid både som stortingspolitiker, statssekretær og politisk rådgiver. Hun ble i 1996 valgt til Arbeiderpartiets første kvinnelige partisekretær. Hun er i dag politisk rådgiver for partiets stortingsgruppe.

Politisk rådgiver på stortinget har også Morten Skauge vært. Skauge har vært styreleder i Fotballstiftelsen de siste årene, og han fortsetter i styret. Skauge er i dag seniorrådgiver for nærings- og arbeidslivspolitikk i Virke, samt leder av Høyres kommunestyregruppe i Bærum.

Fotball- og ruskompetanse

Den rusfaglige kompetansen ivaretas blant annet gjennom Finn Arctander, styreleder i RIO og tidligere daglig leder for Fossumkollektivet. Arctander er i likhet med Skauge gjenvalgt.

Reengasjert i styret er også administrerende direktør i Norsk Toppfotball Leif Øverland, som sikrer styrets kontakt mot både egen organisasjon og tilsvarende mot Norges Fotballforbund. Øverland har i tillegg til sin kompetanse på fotballorganisasjonene betydelig næringslivserfaring.

Det er samtidig viktig for styret å ha god kompetanse fra og kontakt med klubbene og gatelagene, og to sentrale personer i "Gatelagsfamilien" kommer inn i styret i Tina Røvær, samfunnsansvarlig i FK Haugesund, og Kai Kristiansen, daglig leder for samfunnsprosjektene i HamKam. Begge er blant nestorene som virkelig kjenner Gatelagsmodellen og er opptatt av å løfte den videre både lokalt og nasjonalt.

Fotballstiftelsens styre bør dermed være godt rustet til å fortsette utviklingen av en satsing som nå i april utvides til 25 gatelag i alle landets fylker, som leverer 4.000 rusfrie timer hver eneste uke og som nå passerer 100 spillere som hvert år kommer ut i lønnet arbeid, skole eller arbeidstreningsprosjekter.

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med 

  • Styreleder Morten Skauge på tlf. 95979297
  • Daglig leder Arne Knoph på tlf. 97057400     

Les mer i Gatelagsportalen - gatelaget.no

Kontakter

Bilder

Morten Skauge fortsetter i Fotballstiftelsens styre
Morten Skauge fortsetter i Fotballstiftelsens styre
Last ned bilde
Solveig Torsvik er ny i Fotballstiftelsens styre
Solveig Torsvik er ny i Fotballstiftelsens styre
Last ned bilde

Lenker

Om Fotballstiftelsen

Fotballstiftelsen
Fotballstiftelsen
Sognsveien 75 F
0855 Oslo

https://gatelaget.no/

Følg pressemeldinger fra Fotballstiftelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fotballstiftelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fotballstiftelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom