Fjordkraft

Sterkt 1. kvartal for Fjordkraft

Del
Fjordkraft Holding ASA (Fjordkraft) fikk et justert driftsresultat på 182 (147) MNOK i 1. kvartal 2019. Det er en økning på 24 prosent fra samme periode foregående år. Netto driftsinntekter i 1. kvartal økte fra 314 MNOK i 2018 til 378 MNOK i 2019.
Sterkt Fjordkraft-kvartal.
Sterkt Fjordkraft-kvartal.

– Vår kundevekst siste 12 måneder i strømmarkedet er på 14 prosent og vi er nå den største mobiltilbyderen blant dem som ikke har eget nett, sier CEO Rolf Barmen i Fjordkraft Holding ASA.

I går, 14. mai, vedtok generalforsamlingen utbetalingen av kr 2,20 i utbytte per Fjordkraft-aksje. Det betyr at første dag ex.utbytte for aksjen sammenfaller med offentliggjøring av selskapets resultater for 1. kvartal.

Oslo Børs meldte 9. mai at Fjordkraft Holding er en av fire nye selskaper som går inn på Hovedindeksen (OSEBX). Endringen skjer fra 1. juni.

Om Fjordkraft Holding ASA
Fjordkraft er Norges ledende merkenavn for strømsalg i privatmarkedet og den nest største aktøren i bedriftsmarkedet. Selskapet leverer strøm til omlag 1,4 millioner mennesker gjennom nærmere 607.000 målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i hele Norge. Fjordkraft leverer også mobilabonnement til over 75.000 kunder og er med det den største tjenestetilbyderen av mobiltelefoni i det norske markedet uten eget nett. TrøndelagKraft AS er et datterselskap av Fjordkraft AS.

Rapportering
Fjordkraft Holding ASA presenterer resultatene for 1. kvartal onsdag 15. mai 2019 kl. 08.00 på Felix konferansesenter, Aker brygge, Oslo.

For fullstendig børsmelding, delårsrapport og resultatpresentasjon se OSE ticker «FKRAFT» og https://investor.fjordkraft.no

Presentasjonen holdes av konsernsjef Rolf Barmen og CFO Birte Strander.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sterkt Fjordkraft-kvartal.
Sterkt Fjordkraft-kvartal.
Last ned bilde
Konserndirektør for økonomi- og finans, Birte Strander og konsernsjef Rolf Barmen. Foto: Erik W. Johannessen
Konserndirektør for økonomi- og finans, Birte Strander og konsernsjef Rolf Barmen. Foto: Erik W. Johannessen
Last ned bilde
Konsernsjef Rolf Barmen leder nå den største mobiltilbyderen uten eget nett. Foto: Hanne Solheim.
Konsernsjef Rolf Barmen leder nå den største mobiltilbyderen uten eget nett. Foto: Hanne Solheim.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft
Folke Bernadottesvei 38
5147 Bergen

23006100http://www.fjordkraft.no
Fjordkraft er det største sluttbrukerselskapet for strøm i Norge. Fjordkraft startet med mobiltelefoni i privatmarkedet i april 2017 og er Norges største mobilaktør uten eget nett.
Fjordkraft tilbyr tjenester for lavutslippssamfunnet og drifter et alliansekonsept bestående av 35 mindre strømselskaper som kjøper tjenester av Fjordkraft.
Ved utgangen av 2021 hadde Fjordkraft 379 fast ansatte. Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer på Sortland, Hamar og Kongsvinger, og i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger.
Fjordkraft er en del av Elmera Group ASA, som inkluderer strømleverandører i Norge, Sverige og Finland, samt teknologi- og tjenesteselskaper knyttet til kraftmarkedet.
Elmera Group ASA er børsnotert.

Følg pressemeldinger fra Fjordkraft

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom