Statens vegvesen

Stenger Brekktunnelen i helga

Del
Statens vegvesen stenger E39 Brekktunnelen mellom Øysand og Buvika fra fredag kveld til søndag formiddag.

For å bli ferdige med tunneloppgraderingen i Brekktunnelen på E39 blir det behov for enda en lengre stenging. Det gjenstår fortsatt en del omfattende endringer i de tekniske systemene. Denne jobben er det ikke mulig å gjennomføre kun på en natt, så førstkommende helg stenges tunnelen fra fredag 3.februar kl 22:00 til søndag 5. februar kl 14:00.

Etter at denne jobben er utført gjenstår det kun noen netter med testing og en beredskapsøvelse 23. februar for tunnelen.

- Vi takker for tålmodigheten til alle som har vært berørt og beklager nok en gang ulempene dette medfører. Vi ber alle trafikanter ta det med ro og følg skiltet omkjøring via Fv. 800, sier byggeleder Vegard Løkken Opsahl i Statens vegvesen.

Noen netter vil Vegvesenet også teste de automatiske omkjøringsskiltene, men da vil andre midlertidige skilt lede veg.  Vegvesenet oppfordrer også kjørende til å unngå turen forbi Brekktunnelen i perioder det forventes mye trafikk (dagtid lørdag). Arbeidet med de øvrige tunnelene på strekningen Øysand-Bårdshaug fortsetter til godt utpå høsten.

Kontakter

Byggeleder Vegard Løkken Opsahl
95228328

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom