Statens vegvesen

Stenger Brekktunnelen i helga  

Del

Statens vegvesen stenger Brekktunnelen på E39 mellom Øysand og Buvika i Skaun kommune fra fredag kveld til mandag morgen.

I forbindelse med den pågående tunneloppgraderingen på E39 Trøndelag har prosjektet kommet til sluttfasen for Brekktunnelen. Det skal utføres omfattende endringer i de tekniske systemene. Tunnelen blir derfor stengt fra fredag 6.januar kl. 22:00 til mandag 9.januar kl. 06:00.

 - Det er dessverre ikke mulig å gjennomføre jobben kun på en natt, sier assisterende prosjektleder Vegard Løkken Opsahl i Statens vegvesen E39 Klett-Bårdshaug.

Etter at denne jobben er utført, gjenstår det kun noen netter med testing og en beredskapsøvelse for Brekktunnelen.

 - Vi takker for tålmodigheten til alle som har vært berørt og beklager nok en gang ulempene dette medfører. Vi ber alle trafikanter ta det med ro og følg skiltet omkjøring via Fv. 800, sier Løkken Opsahl.

Vegvesenet vil noen netter teste de automatiske omkjøringsskiltene. Da vil andre midlertidige skilt lede veg. Vegvesenet råder også folk til å unngå turen forbi Brekktunnelen på dagtid lørdag og søndag ettermiddag. Dette er perioder med mye trafikk. Arbeidet med de øvrige tunnelene på strekningen Øysand-Bårdshaug fortsetter til godt utpå høsten.

Kontakter

 For mer info:

Assisterende byggeleder
Vegard Løkken Opsahl
Mobil: +4795228328

 

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom