Statskog SF

Statskog gir 50 båter til NJFF

Del

NJFFs utlånsordning får et stort løft når nå gir Statskog gir femti båter i bursdagsgave.

Fra overrekkelsen av gaven Foto: Torgeir W. Skancke
Fra overrekkelsen av gaven Foto: Torgeir W. Skancke

Fra før har Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) over 150 båter over hele landet som er tilnærmet gratis tilgjengelig for medlemmer over hele landet. Nå passerer antallet 200.

- Statskog skal fremme bærekraftig, høstingsbasert friluftsliv. NJFF gjør en formidabel jobb på dette området og er en god og viktig samarbeidspartner for oss. Med båter som jubileumsgave legger vi enda bedre til rette for fiske og berømmer samtidig NJFFs smarte utlånsordning. Dette gir mange store friluftsopplevelser i norsk natur, sier Gunnar Lien, direktør i Statskog.

- Fantastisk raust

Gaven kommer i forbindelse med at NJFF fyller 150 år.

– Dette er fantastisk raust av Statskog og en veldig nyttig gave som kommer mange til gode, stråler NJFFs leder Knut Arne Gjems

Båtene i "Mine båter" ligger ved gode fiskevann og er mye brukt. På nettstedet www.minebåter.no kan man enkelt se hvor båtene ligger og finne informasjon om vannet de ligger ved, samtidig som man kan booke båt for en planlagt tur.

Foto (f.v.): Eldar Berli (generalsekretæ i NJFF), Gunnar Lien (adm.dir i Statskog), Trond Gunnar Skillingstad (komm.sjef i Statskog) og Knut Arne Gjems (leder i NJFF)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fra overrekkelsen av gaven Foto: Torgeir W. Skancke
Fra overrekkelsen av gaven Foto: Torgeir W. Skancke
Last ned bilde

Lenker

Om Statskog SF

Statskog SF
Statskog SF
Søren R Thornæs vei 10
7800 Namsos

74 21 30 00http://www.statskog.no/

Statskog SF skal ivareta og utvikle verdier på fellesskapets grunn og er en garantist for allmennhetens tilgang til jakt, fiske og friluftsopplevelser i norsk natur.

Følg pressemeldinger fra Statskog SF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statskog SF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statskog SF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom