ice

Starcom inn i kampen om mobilkundene

Del

Etter en spennende anbudsprosess med flere ulike mediebyråer har ice valgt mediebyrået Starcom som ny partner for å doble sin markedsandel.

ice-app
ice-app

- De blir vår nye totalleverandør på mediekjøp fremover og derfor en svært viktig strategisk partner, sier Beathe Stangeland Eide, Head of Brand & Marketing i ice som i løpet av de siste årene har blitt en stor annonsør i det norske markedet.

Ice gjennomførte på tampen av 2020 en større anbudsrunde, hvor ulike mediebyråer ble invitert for å presentere seg.

- Vi har hatt et fantastisk fint samarbeid med Red gjennom mer enn 10 år, og de er en viktig grunn til at vi nå har over 10 prosent markedsandel. Vi er Nordens raskest voksende mobilselskap og har hatt vekst hele 21 kvartaler på rad og har store ambisjoner for fremtiden. Vi vurderte Starcom til å være den foretrukne partneren til å jobbe med reisen fra 10 til 20 prosent markedsandel, sier Eide.

Ice valgte Starcom fordi selskapet fremstår som et innovativt mediebyrå med solid kompetanse innen kommunikasjon, medier og teknologi.

- Markedsavdelingen i ice skal samarbeide tett med Starcom fremover og jobbe hardt for å sikre at innhold, medieflater og data spiller på lag med målene om å skape opplevelser for forbruker og gode forretningsresultater, sier Hanne-Sophie Y. Solhaug, Marketing Manager hos ice.

- Vi er stolte og ydmyke over at ice har valgt oss til å være med på den reisen de nå skal ut på. Ice er en fantastisk spennende merkevare å jobbe med. Med sitt eget landsdekkende og moderne mobilnett er de den virkelige utfordreren til det sterke duopolet i det norske telekom-markedet. I så måte skal vi skal legge all vår kraft og energi i å sikre at media og kommunikasjonen bidrar til vekst for ice og at de når sine mål for fremtiden, sier Nina Skotte i Starcom

Den nye avtalen trer i kraft i april.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

ice startet å bygge eget mobilnett i Norge i 2015, og er nå landets tredje største operatør med eget nett og over 600.000 kunder. ice er også hovedutfordrer i et mobilmarked som har lenge vært preget av uheldig duopoltilstander. ice jobber nå med å utvide det nye 4G-mobilnettet, har skrudd på 5G-piloter i både Tromsø og Oslo

Følg pressemeldinger fra ice

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ice på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ice

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom