Norges Jeger- og Fiskerforbund

Stadig flere vil være med i Norges Jeger- og Fiskerforbund

Del

Norges Jeger- og Fiskerforbund opplever en økende tilstrømming av nye medlemmer. Koronaåret 2020 med Norgesferie og naturen som et åpent fristed har bidratt til økt interesse for jakt og fiske.

Familiemedlemskap i NJFF har slått godt an. Foto: K. Meidell
Familiemedlemskap i NJFF har slått godt an. Foto: K. Meidell

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) organiserer lokale jeger- og fiskerforeninger over hele landet, og i 2020 har medlemmene strømmet til. Ved avslutning av året 2020 kunne vi registrerere 110.050 betalte medlemskap i NJFF. Det er en hyggelig oppgang på 1.556 fra året før.

Koronaen har i 2020 preget hele samfunnet på en måte vi aldri tidligere har opplevd. Det har vært harde prøvelser for mange. Sosial distanse mot andre mennesker tærer på over tid. Men opp i alt det tunge og uvante har friluftslivet, jakt og fiske fått en større betydning for mange. Naturen er åpen, og for mange har friluftslivet vært en verdifull ventil mot alle restriksjoner og stillesittingen på hjemmekontor.

Vellykket familiesatsing 
Særlig godt har det nye familiemedlemskapet slått til. NJFF er en åpen og inkluderende organisasjon, som har fokus på å ha tilbud til alle grupper av befolkningen. Etableringen av et familiemedlemskap er et uttrykk for det, og allerede det første året med denne medlemskategorien har vi registrert 9.239 familiemedlemmer. 

Økende kvinneandel
Også andelen kvinnelige medlemmer øker. Fremdeles er NJFF en mannsdominert organisasjon, men med en økning på hele 14 % kvinnelige medlemmer går det riktig vei her også. Totalt har NJFF 15.616 kvinnelige medlemmer, noe som utgjør drøye 14 % av den totale medlemsmassen. 

Fokus på mat, glede, kunnskap og vennskap
"Jakt- og fiskeglede til alle - for alltid" er NJFFs visjon. En målbevisst satsing ut fra disse verdiene gir resultater i form av flere engasjerte jegere og fiskere. Vi er bærere av en kulturarv, der vi høster av naturens overskudd. Den moderne jegeren og fiskeren er et miljøbevisst og kunnskapsrikt menneske, som på en ydmyk måte bruker naturen uten å forbruke den. Vi høster sunne råvarer i naturen, og bidrar til en god og bærekraftig naturforvaltning. 

Bilder

Familiemedlemskap i NJFF har slått godt an. Foto: K. Meidell
Familiemedlemskap i NJFF har slått godt an. Foto: K. Meidell
Last ned bilde
Vi bruker naturen uten å forbruke den. Foto: T. Skancke
Vi bruker naturen uten å forbruke den. Foto: T. Skancke
Last ned bilde

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjon for jegere og fiskere i Norge. Vi er en partipolitisk nøytral organisasjon, men har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement i mange saker.

Følg pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Rettelse: Det er i kveld Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) inviterer til 150års-feiring i Oslo!20.10.2021 09:25:21 CEST | Presseinvitasjon

Vi kom i skade for å skrive feil dato (men riktig dag!) i gårsdagens utsendte invitasjon. Det er i kveld, onsdag 20. oktober, at det er jubileumsarrangement på Frognerseteren Friluftssenter i Oslo. For NJFF er det mer naturlig å feire 150 år ute i det fri, enn innendørs med bankett og stive snipper. Over 300 inviterte gjester skal få oppleve fantastisk musikk ved ISÁK, få smake på nydelige vilt- og fiskeretter fra landets beste kokker, og i tillegg er det gaver, bål og andre overraskelser som vil gjøre denne høstkvelden magisk og uforglemmelig.

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) fyller 150 år og inviterer til stor utebursdag på Frognerseteren19.10.2021 11:55:05 CEST | Presseinvitasjon

Onsdag 18. oktober er det jubileumsarrangement på Frognerseteren Friluftssenter i Oslo. For NJFF er det mer naturlig å feire 150 år ute i det fri, enn innendørs med bankett og stive snipper. Over 300 inviterte gjester skal få oppleve fantastisk musikk ved ISÁK, få smake på nydelige vilt- og fiskeretter fra landets beste kokker, og i tillegg er det gaver, bål og andre overraskelser som vil gjøre denne høstkvelden magisk og uforglemmelig.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom