Spekter

Spekter inviterer til helsepolitisk møte med helseminister Bent Høie

Del

Tema for møtet er: Bærekraftig helsetjeneste - er samhandling, teknologi og kompetanseutvikling de viktigste stikkordene? I tillegg til helseminister Bent Høie, bidrar blant andre Camilla Tepfers, partner i inFuture, Eli Gunhild By, forbundsleder i Norsk Sykepleierforbund og administrerende direktør Anne-Kari Bratten i Spekter.

Pressen inviteres til å være tilstede på arrangementet. Mer informasjon finnes her.

Tid: Mandag 28. januar kl.08.00 – 12.30 (Registrering og frokost fra kl 08:00 - 08:30. Møtet avsluttes med enkel lunsjservering kl 12:00)

Sted: Thon Conference, Universitetsgaten 26, Oslo

For akkreditering, ber vi  om at presse som ønsker å være tilstede, melder seg på her: Registrering

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Spekter

Spekter
Spekter
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 220 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg saker fra Spekter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Spekter

Streiken fra YS/Negotia var tariffstridig og ulovlig - viktig seier for den norske modellen i Arbeidsretten27.9.2019 10:42:18 CESTPressemelding

- Det er en seier for den norske modellen at Arbeidsretten nå har slått fast at en fagforening ikke kan streike i mellomoppgjørene for spørsmål som hører hjemme i hovedoppgjørene. Dette er en viktig avklaring for å unngå at antallet streiker som kan ramme samfunnet og norske bedrifter øker, sier Spekters administrerende direktør Anne-Kari Bratten.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom