Sony Music Norway

Speil deg i Maria Mena

Del

I dag slapp Maria Mena en liten musikalsk overraskelse med låten "Speil". Og på denne gaven til fans, og alle som trenger litt musikalsk positivitet, synger hun på norsk.

Maria Mena (c) Agnete Brun
Maria Mena (c) Agnete Brun

«Speil» er faktisk første gang Maria Mena har skrevet en hel låt på norsk. 

«Den var ment til et prosjekt som ikke ble noe av, men føltes for fin til å ikke gi ut. 
Så her er den!»

Maria sier at låten er inspirert av vennene hennes. Og måten hun har brukt dem når hun har jobbet fram sin egen selvtillit. For på dårlige dager prøver hun å se seg selv sånn som venner ser henne, være raus med seg selv. 

«Noen ganger er det sånn at når stemmen i hodet mitt bare hakker på meg. Da velger jeg å låne øynene til de rundt meg som jeg vet er glad i meg.»

Det er noe med å se seg selv litt utenfra. Ha et litt større og snillere perspektiv. Tørre å framsnakke seg selv.

«Jeg innbiller meg for eksempel hva han som elsker meg ser, og sånn blir det som føles tungt og kjipt snudd til noe fint. Hun jeg ser når jeg speiler meg i ham er verdt å elske!» 

Og det handler naturligvis ikke om å være perfekt, men å lære seg å akseptere – elske – hele seg og fremheve det som er fint og godt og bra. For man fokuserer jo ikke på feilene til dem man elsker.

«Så bruk meg som et speil.»

Se deg selv med gode øyne med Maria Mena som «Speil» fra i dag, onsdag 2. juni. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Maria Mena (c) Agnete Brun
Maria Mena (c) Agnete Brun
Last ned bilde
Artwork "Speil" av Helene Brox
Artwork "Speil" av Helene Brox
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom