Sparebanken Vest

Sparebanken Vest setter ned renten på boliglån

Del

Vi setter ned boliglånsrenten med inntil 0,40 prosentpoeng. Ny beste veiledende boliglånsrente blir 1,59 %.

Foto: Getty
Foto: Getty

Bakgrunnen for renteendringene er den krevende situasjonen i norsk økonomi med rentenedsettelsen fra Norges Bank.

Denne renteendringen vil tre i kraft for eksisterende utlånskunder allerede fra 25. mai 2020, og umiddelbart for nye kunder. For innskuddskunder vil renteendringen gjennomføres fra 13. juli 2020.

– Totalt har vi satt ned boliglånsrenten for kundene våre med til sammen inntil 1,25 prosentpoeng på under to måneder. Renteendringen blir effektuert så raskt som mulig som følge av den krevende situasjonen kundene våre står i nå. Vi gjør dette raskt fordi det er unntakstilstand og vi ønsker å gjøre vårt ytterste for å stille opp for kundene våre, sier Jan Erik Kjerpeseth, konsernsjef i Sparebanken Vest.

Alle kunder som blir berørt av renteendringen, vil få informasjon om dette i brev, nettbanken eller mobilbanken i løpet av de nærmeste dagene.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Getty
Foto: Getty
Last ned bilde
Konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth
Konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth
Last ned bilde

Om Sparebanken Vest

Sparebanken Vest
Sparebanken Vest
Jonsvollgaten 2
5011 Bergen

915 05 555https://www.spv.no

Sparebanken Vest er landets tredje største sparebank. Vi er et komplett finanshus for mer enn 290.000 person- og bedriftskunder. Vi er stolt over å være et selvstendig finanskonsern med hovedkontor i Bergen med en sentral rolle i mye av den verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

Følg saker fra Sparebanken Vest

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sparebanken Vest på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sparebanken Vest

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom