SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet setter opp rentene på lån og innskudd

Del
Med bakgrunn i Norges Banks siste heving av styringsrenta, har SpareBank 1 Østlandet besluttet å øke rentene.

Rentene på lån økes med inntil 0,25 prosentpoeng. Innskuddsrentene økes med inntil 0,30 prosentpoeng. 

Vår beste lånerente går til unge som skal inn på boligmarkedet og blir etter renteendringen 3,99 prosent for LOfavør Førstehjemslån. Prisen på Grønne lån blir 3,99 prosent.

- Dette er den sjuende renteøkningen fra Norges Bank i løpet av et år. Vi oppfordrer de kundene som er utrygge på sin økonomiske situasjon om å ta kontakt med oss så tidlig som mulig for rådgivning, sier Kari Elise Gisnås, konserndirektør for personmarked i SpareBank 1 Østlandet.

For nye boliglån endres rentene fra 30. mars. For eksisterende boliglån og for innskudd endres rentene fra 12. mai 2023.

Kunder varsles direkte om renteendringen både på SMS og i nettbanken. Ikke-digitale kunder får meldingen per post.

For ytterligere informasjon:
Siv Stenseth, konserndirektør kommunikasjon og samfunn, tlf.: 958 46 991

Kari Elise Gisnås, konserndirektør personmarked, tlf.: 908 59 478

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet
SpareBank 1 Østlandet
Strandgata 15
2317 Hamar

915 07040https://www.sparebank1.no/nb/ostlandet

Om SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet er landets fjerde største sparebankkonsern med drøyt 1 100 kompetente og stolte medarbeidere. Gjennom 176 år har vi bygget en solid markedsposisjon på Østlandet ved å være tilgjengelige og yte kreditt til personer og bedrifter i bygd og by. Vi har i dag 36 kontorer spredt rundt om i Oslo, Viken og Innlandet, og har en forretningskapital på 232 milliarder kroner. Gjennom våre datterselskaper og SpareBank 1-alliansens produktselskaper er vi et komplett finanshus for våre person- og bedriftskunder. Vi er et børsnotert og selvstendig finanskonsern med dype røtter på Østlandet og hovedkontor i Hamar. Banken har bidratt til verdiskaping i markedsområdet gjennom flere generasjoner.

Følg pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SpareBank 1 Østlandet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom