SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet øker rentene

Del

SpareBank 1 Østlandet setter opp låne- og innskuddsrentene med inntil 0,5 prosentpoeng. Rentehevingene har bakgrunn i Norges Banks økning av styringsrenten.

Kari Gisnås, Konserndirektør personmarked SpareBank 1 Østlandet
Kari Gisnås, Konserndirektør personmarked SpareBank 1 Østlandet

- Norges Bank hevet nylig styringsrenten med 0,5 prosentpoeng på grunn av kraftig prisvekst og høyt press i norsk økonomi. Med bakgrunn i sentralbankens renteendring hever vi rentene på innskudd og lån med inntil 0,5 prosentpoeng, sier Kari Elise Gisnås, konserndirektør for personkunder i SpareBank 1 Østlandet.

Norges Bank har varslet ytterligere rentehevinger i løpet av dette og neste år for å kjøle ned økonomien og stabilisere prisveksten i samfunnet.

- Folk må derfor forberede seg på at boliglånet blir dyrere. Ta kontakt med banken dersom du får økonomiske utfordringer som følge av at rentene nå stiger, sier Gisnås.

• For nye boliglån endres rentene fra 30. juni.

• For eksisterende boliglån og for innskudd endres rentene fra 11. august.

• Kunder varsles direkte om renteendringen.

 

For ytterligere informasjon:

Kari Elise Gisnås, konserndirektør personmarked, tlf: 908 59 478

Bjørnar Mickelson, informasjonssjef, tlf: 450 25 376

Kontakter

Bilder

Kari Gisnås, Konserndirektør personmarked SpareBank 1 Østlandet
Kari Gisnås, Konserndirektør personmarked SpareBank 1 Østlandet
Last ned bilde
Last ned bilde

Om SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet
SpareBank 1 Østlandet
Strandgata 15
2317 Hamar

915 07040https://www.sparebank1.no/nb/ostlandet

Om SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet er landets fjerde største sparebankkonsern med drøyt 1 100 kompetente og stolte medarbeidere. Gjennom 176 år har vi bygget en solid markedsposisjon på Østlandet ved å være tilgjengelige og yte kreditt til personer og bedrifter i bygd og by. Vi har i dag 36 kontorer spredt om i Oslo, Viken og Innlandet. Banken har 391 000 kunder og en forretningskapital på 223 milliarder kroner. Gjennom våre datterselskaper og SpareBank 1-alliansens produktselskaper er vi et komplett finanshus for våre person- og bedriftskunder. Vi er et børsnotert og selvstendig finanskonsern med dype røtter på Østlandet og hovedkontor i Hamar. Banken har bidratt til verdiskaping i markedsområdet gjennom flere generasjoner.

Følg pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SpareBank 1 Østlandet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SpareBank 1 Østlandet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom