Story House Egmont

Spår at Donald-bladet kommer til å eksistere i 70 år til!

Del
Siste spåkonenytt: Andebys egen superspåkone, Svanhild Fjærnes, spår at Donald Duck kommer til å eggsistere i 70 år til. Minst!

– I følge den aller klareste krystallkula mi er det ingen tvil! Jeg ser her at Donald Duck vil fortsette å skli på bananskall og havne i basketak med både Skrue McDuck og nabo Jensen i mange år fremover. Høsten 2034 vil han til og med bli sjef for margarinfabrikken i en periode … kan vår eminente spåekspert fortelle.

–  ...  før han får sparken uka etter! avslutter Fjærnes dramatisk i en krystallklar krystallkule-kommentar.  

Hyggelig spådom
I møte med denne spådommen slår direktør i Egmont Kids, Kjell Frostrud Johnsen, fast at Donald Duck & Co har holdt koken i 70 år og er fremdeles Norges mest kjøpte tegneserieblad. 

– Donald Duck & Co har lært fire generasjoner med nordmenn å lese og Donald-teamet jobber hver dag med å skape leseglede blant nye generasjoner. Det er hyggelig med en spådom som sier at vi skal lære fire kommende generasjoner det samme, sier direktør Johnsen. 

Gjerne 70 år til
Det som startet med et enkelt hefte for 70 år siden har vokst til over 15 forskjellige utgivelser med vår matroskledde hissigpropp. 

– Det har faktisk aldri vært solgt så mange forskjellige Donald Duck-utgivelser som i jubileumsåret, enten det er i form av blader, pocketbøker eller årgangsbøker. 

Frostrud Johnsen tror at grunnen til Donald Duck fortsatt er så veldig populær blant nordmenn er at den til tider så uheldige anden treffer så godt i den norske folkesjelen. På tross av sitt amerikanske opphav tror jeg de fleste nordmenn opplever Donald Duck som norsk. Blant annet har bergenseren Arild Midthun det siste tiåret blitt en av verdens mest populære Donald Duck-tegnere.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom