Söderberg & Partners

S&P Bergen kjøper 100% av aksjene i CR Forsikringsmegling

Del

Satsningen for Söderberg & Partners på Vestlandet fortsetter.

De siste 13 månedene har 3 selskaper i Bergensregionen blitt en del av Söderberg & Partners; Gabler Insurance Broker, Gagne Forsikringsmegling og R2 Forsikringsmegling. Nå styrker vi vår posisjon ytterligere med å ønske CR Forsikringsmegling velkommen inn i Söderberg & Partners-familien.

CR Forsikringsmegling AS ble etablert i 2000 og omsatte i 2020 for ca. 7,5 millioner. Det er 3 meget erfarne medarbeidere som nå blir med over til Söderberg & Partners, alle med solid kompetanse innen risikorådgiving og forsikringsmegling til næringslivet.

CR Nordic AS, som selger aksjene, er megler innen marin forretning, og ønsker å konsentrere sin virksomhet i dette segmentet. Salget av CR Forsikringsmegling sikrer driften og de ansatte inn i fremtiden.

- Med dette oppkjøpet får vi kompetanse bl.a. mot sjømatnæringen med allerede etablerte relasjoner. Samtidig vil vi ha et samarbeid med CR Nordic på kunder hvor de har marin forretning, og vi i Söderberg & Partners supplerer på den landbaserte forretningen, sier Svein Erik Sommer.

Svein Erik Sommer er daglig leder i S&P Bergen, og ansvarlig for vår forretning på Vestlandet. 

- Oppkjøpet er nok et steg i Söderberg & Partners' vekststrategi, hvor vi ønsker å utvide vår rådgivningsvirksomhet til alle regioner i Norge, sier Agnar Nordeidet, COO i Söderberg & Partners. - Bergensregionen er den regionen i Norge som vokser raskest innenfor finans, og vi ønsker å ha en solid posisjon i dette markedet. Vi ønsker å tilby vårt brede produkt- og tjenestespekter med personlig rådgivning der kundene befinner seg. I 2022 ser vi på etablering i ytterligere flere byer på Vestlandet.

Söderberg & Partners har historisk vært kjent som forsikringsmegler for små og mellomstore virksomheter, men ser nå stadig oftere at også store konsernkunder ønsker å ta del i vårt brede rådgivningskonsept, med både forsikring, pensjon og formuesrådgivning.

Kontakter

Bilder

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners
Söderberg & Partners
Lysaker Torg 15
1366 Lysaker

23 11 35 50https://www.soderbergpartners.no/

Söderberg & Partners er Nordens største selskap innen forsikringsmegling og -rådgivning. I Norge er vi nå 350 ansatte, og leverer rådgivningstjenester knyttet til skade-, person- og pensjonsforsikring både til bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner. I 2020 passerte vi 5 mrd. i plassert forsikringspremie. I tillegg til forsikringsrådgivning, leverer også selskapet rådgivning innen pensjon og formuesforvaltning. Selskapet har kontorer på Lysaker, i Bergen, Ålesund, Kristiansund, Molde, Trondheim, Larvik Fredrikstad og Raufoss.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom