TV 2

Sophie Elise Isachsen er ny programleder i «God kveld Norge»

Del

Sophie Elise skal sammen med Niklas Baarli lede den digitale satsingen av «God kveld Norge» på tv2.no og TV 2 Play. Hun tar over etter Marthe Bratberg som går ut i mammapermisjon.

Dorthe Skappel, Niklas Baaarli og Sophie Elise Isachsen
Dorthe Skappel, Niklas Baaarli og Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise er en av Norges største influensere, forfatter og en dyktig forretningskvinne. Hun har hatt sin egen tv-serie «Sophie Elises verden» og er også kjent fra «Bloggerne». Våren 2022 blir hun også å se i «Farmen Kjendis».

Sophie Elise gleder seg til å ta fatt på den nye rollen.

- Det er så mye historie rundt «God kveld Norge», og det er det jeg synes er så kult. Det er et program som jeg har en sterk relasjon til. Det har vært på så lenge jeg har sett på TV, og å få være en del av det synes jeg er sykt gøy. Jeg synes det er spennende at TV 2 har klart å beholde programmet, og samtidig gjøre det til noe nytt uten at det blir rart. Jeg synes det allerede er synd at jeg bare skal være her i ett år, sier Sophie Elise.

Sophie Elise blir dermed en del av den digitale storsatsingen på tv2.no som når ut til over en million seere hver måned.

– Jeg gleder meg til å møte så mange forskjellige folk, for man får jo intervjue alt som finnes av kjendiser. Jeg liker Niklas veldig godt, og jeg er ganske godt kjent med gjengen rundt også. Aller mest så gleder jeg meg til å vise frem at jeg kan dette, sier Sophie Elise.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, mener den nye programlederen styrker «God kveld Norge»-universet.

-Vi er veldig glade for at Sophie Elise takket ja til å bli programleder i «God kveld Norge», sammen med Niklas Baarli og Dorthe Skappel. Sophie Elise er nysgjerrig og entusiastisk, kvaliteter vi tror vil komme godt med i jobben, sier Haldorsen.

Medprogramleder Niklas Baarli ser frem til å jobbe med sin nye kollega.

- Jeg gleder meg helt enormt til å få Sophie som makker. Hun er overraskende skarp, glup og rask. I tillegg så er hun min totale motsetning. Altså Marte er glamorøs hun, men nå skal glam-nivået tidobles, sier Baarli. 

Med eksklusive gjester i studio og innslag om det som rører seg i kjendisverden, er «God kveld Norge» TV 2s største plattform for kjendis og underholdningsstoff.

Innholdet publiseres løpende på tv2.no, og i en sending på TV 2 Play hver torsdag.

I tillegg sendes «God kveld Norge» med Dorthe hver helg på TV 2 og på TV 2 Play.

Nøkkelord

Kontakter

Trine SolbergPR- og medierådgiver

Pressekontakt for God kveld Norge, TV 2 hjelper deg, Huskestue, Lystløgner og internasjonale serier.

Tel:990 28 489trine.solberg@tv2.no

Bilder

Dorthe Skappel, Niklas Baaarli og Sophie Elise Isachsen
Dorthe Skappel, Niklas Baaarli og Sophie Elise Isachsen
Last ned bilde
Niklas Baarli og Sophie Elise
Niklas Baarli og Sophie Elise
Last ned bilde
Sophie Elise
Sophie Elise
Last ned bilde
Niklas og Sophie Elise
Niklas og Sophie Elise
Last ned bilde
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom