Sony Music Norway

Sony-stipendet 2023 for kvinnelige musikkprodusenter

Del
Sony-stipendet gjør comeback på kvinnedagen 2023, og i år er det kvinner som er, eller ønsker å bli, musikkprodusenter som kan søke.

Sony-stipendet er tilbake, og det på den internasjonale kvinnedagen, onsdag 8. mars.
I 2023 er stipendet ment å bidra til utviklingsmuligheter for kvinnelige musikkprodusenter eller -produsentspirer.

Sony-stipendet 2023 er åpent for kvinner som er, eller ønsker å bli, musikkprodusenter. 
Trenger du for eksempel tilgang til, eller opplæring på bruk av, nødvendig teknisk utstyr for å utvikle deg som musikkprodusent så kan du søke.

Stipendet, pålydende 15.000, - kan brukes fritt, for eksempel til innkjøp av teknisk utstyr, kursavgifter eller lignende.

Det er også åpent for søknader fra tiltak, foreninger og organisasjoner som har fokus på likestilling i norsk musikkindustri.
Da spesielt for å finansiere oppgradering av utstyr, eller til å arrangere kurs og opplæring i musikkproduksjon. 

Du kan nominere deg selv, eller andre, ved å sende en kort e-post til elisabeth.riksen@sonymusic.com 
Vennligst skriv «Sony-stipendet 2023» i emnefeltet.

Frist for nominasjon er onsdag 12. april 2023, og en vinner vil bli kåret og kontaktet innen utgangen av samme måned.
Du må enten kunne fakturere som foretak eller levere skattekort som privatperson for å kunne motta stipendet.


Sony-Stipendet ble lansert på kvinnedagen i 2019, med fokus på kvinner i norsk musikkindustri, i 2020 var fokus på ungdom under 20 som ønsket å bli en del av norsk musikkbransje.
I 2021 ble summen økt og stipendet omgjort til en slags lavterskel «plasterlapp» for å hjelpe folk i bransjen i en vanskelig pandemi-hverdag. 
I 2022 ble det en post-pandemi-pause før stipendet igjen er tilbake i 2023. 
Stipendet vil ha ulike musikkrelaterte fanesaker og Sony Music Norway ønsker blant annet å ha fokus på inkludering, likeverd, mangfold, mental helse, ungdom og miljø. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom