Sony Music Norway

Sony-stipendet 2020 for deg under 20

Del

Sony-stipendet har i år fokus på ungdom som ønsker å bli en del av norsk musikkbransje.

Sony-stipendet 2020
Sony-stipendet 2020

I fjor lanserte vi Sony-stipendet, og vi er stolte over at pengene stipendvinner Anniell Marlen Åshovd Olsen fikk - bokstavelig talt - har gått opp i røyk.
Lystekniker Anniell brukte nemlig stipendet til å delta på et kurs i pyroteknikk.

I 2020 er Sony-stipendets fanesak ungdom som vil inn i musikkbransjen, og derfor har stipendet en øvre aldersgrense på 20 år. Det vil si at det er åpent for gutter og jenter født etter 12. april 2000.

Les mer om stipendet hos 730.no 

Det er altså ikke fokus på artister, låtskrivere eller utøvende musikere, men på dem som ønsker å bli fremtidens bidragsytere i norsk musikk-industri. Det vil si ungdom som ønsker å jobbe i yrker relatert til blant annet produksjon, fremføring eller markedsføring av norsk musikk.

Dette inkluderer, men begrenser seg ikke til, for eksempel management, booking, sceneproduksjon, arrangør, publishing eller plateselskap. Det er også åpent for søknader fra tiltak, foreninger og organisasjoner som har fokus på å tilrettelegge for ungdom som vil jobbe med musikk.

Stipendet, pålydende 15.000,- brukes fritt og kan, for eksempel, investeres i kursavgifter eller utstyr.

Du kan nominere deg selv, eller andre, ved å sende en kort e-post til elisabeth.riksen@sonymusic.com 

Vennligst skriv «Sony-stipendet 2020» i emnefeltet.

Frist for nominasjon er mandag 13. april 2020, og en vinner vil bli kåret innen utgangen av samme måned.

Sony Music Norway lanserte Sony-stipendet i 2019, og dette første året var det fokus på kvinner i norsk musikk-industri. Det er et årlig stipend med ulike musikkrelaterte fanesaker hvor blant annet inkludering, likeverd, mangfold, mental helse, ungdom og miljø er i fokus. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sony-stipendet 2020
Sony-stipendet 2020
Last ned bilde
Sony-stipendet 2020
Sony-stipendet 2020
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom