Ringnes

Solo og Idol jakter på den nye Solo-stemmen

Del

Idol 2020 starter på TV2 i dag kl. 20.00, og i år har Idol og Solo inngått et unikt samarbeid. Parallelt med Idol-sendingene jakter Idol og Solo på den nye stemmen til å synge Solo-låta «I go Solo».

Solo er på jakt etter deg som er minst 16 år, er musikalsk og liker å lage din egen vri på låter. Uansett hvilken sjanger du er god på, om du spiller i band eller alene så ønskes din unike tolkning av Solo-låten.

- Vi er utrolig spente på hvilke bidrag som vil komme inn til konkurransen. Det er så mange dyktige artister og band her i landet, og jeg er sikker på at vi får mange både originale og fengende bidrag og en flott versjon som vi skal bruke i reklamen for Solo i 2021, sier Maria Heimisdottir Brennodden, som er ansvarlig for Solo hos Ringnes.

Vinneren annonseres i Idol-finalen i mai og får et artisthonorar på 50 000 kr. Den originale versjonen av låta og konkurranseregler finner man på soloidol.no. Der kan man laste opp sitt bidrag, samt se, dele og like andres bidrag.

Solo-Idol konkurransen starter i dag og siste frist for å melde på sitt bidrag er 24. april. Da blir det superfinale med de beste bidragene frem til vinneren annonseres i Idol-finalen fredag 8. mai.

Alle søknader vil bli vurdert av en jury bestående av Hani Jazzar (låtskriver/artist), Helge Gjertveit (konsulent i reklamebyrået TRY) og Maria Heimisdottir Brennodden (AS Solo), og det er juryen som velger finalister og endelig vinner av Solo-idol.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ringnes

Ringnes
Ringnes
Thorvald Meyersgate 2
0555 Oslo

22 06 95 00http://www.ringnes.no

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 900 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er et av verdens ledende bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og vi er stolte av våre mange populære merkevarer!

Følg saker fra Ringnes

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ringnes på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ringnes

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom