Statskog SF

Søk midler til friluftsliv

Del

Statskog deler årlig ut en million kroner til små og store friluftslivstiltak landet rundt. Søknadsvinduet er åpent ut april.

Foto: Thomas Rasmus Juell Skaug
Foto: Thomas Rasmus Juell Skaug

Statskogmillionen går til tiltak og aktiviteter som fremmer friluftsliv, folkehelse og bruk av norsk natur. Klassiske formål er innkjøp av kano og turutstyr, stirydding, fiskeutstyr, rastebenker og klopplegging. Men også mer utradisjonelle formål har fått støtte, slik som humlevandring og frisbeegolf.

Søknad sendes inn via Statskogs nettsider og avklaring foreligger før sommeren.

- Vi er åpne for både tradisjonelle og utradisjonelle tiltak for friluftslivet. Søknadsprosessen er ubyråkratisk og enkel, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Statskogmillionen tildeler støtte på fem eller ti tusen kroner. Ordningen er dermed spesielt tilpasset mange av de mindre prosjektene som frivilligheten jobber med. Noen tusen kroner gir ofte store resultater i kombinasjon med dugnadsånd.

Det er to søknads- og tildelingsrunder årlig. Mer om søknader og hundrevis av tidligere tildelinger er tilgjengelig her: www.statskog.no/statskogmillionen 

Nøkkelord

Kontakter

Trond Gunnar SkillingstadKommunikasjonssjef

+47 916 93 826 / +47 742 13 000

tgs@statskog.no

Bilder

Foto: Thomas Rasmus Juell Skaug
Foto: Thomas Rasmus Juell Skaug
Last ned bilde

Lenker

Om Statskog SF

Statskog SF
Statskog SF
Søren R Thornæs vei 10
7800 Namsos

74 21 30 00http://www.statskog.no/

Statskog SF skal ivareta og utvikle verdier på fellesskapets grunn og er en garantist for allmennhetens tilgang til jakt, fiske og friluftsopplevelser i norsk natur.

Følg pressemeldinger fra Statskog SF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statskog SF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statskog SF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom