Statskog SF

Søk elgjakt nå

Del

Elgjakt til høsten? Nå kan du søke på populære jaktterreng hos Statskog.

Foto: @J-R Samuelsen/naturibilder.com
Foto: @J-R Samuelsen/naturibilder.com

Statskog legger 1. april ut 200 tilbud om elgjakt i store deler av landet. Etterspørselen overstiger normalt tilbudet mange ganger.

Fast pris uansett

- Det er veldig hyggelig å kunne tilby gode terreng til en grei pris. Og vi holder prisen fast, uansett hvor attraktive terrengene er, sier fagsjef i Statskog, Jo Inge Breisjøberget.

Jaktlag som får tildelt terreng, beholder disse over en periode på noen år. Hvert år legges dermed om lag en tredel av Statskogs tilbud ut.

To tusen i kø for villreinjakt

Statskogs villreinjakt legges samtidig ut for søknad.

- Interessen der er så stor at over to tusen personer havner i kø. Sjansen for elgjakt er heldigvis betydelig større, sier Breisjøberget.

Statskogs tilbud på storviltjakt legges ut på portalen inatur.no. Jegerne søker via en lenke på selve tilbudet. Søknader må leveres inn i løpet av april. Gjennom vilkårlig trekning blir det klart i løpet av mai hvem som får tildelt jaktmulighetene.

Nøkkelord

Kontakter

Jo Inge BreisjøbergetFagsjef jakt og fiske

90 75 21 14 / 742 31 000

jib@statskog.no

Bilder

Foto: @J-R Samuelsen/naturibilder.com
Foto: @J-R Samuelsen/naturibilder.com
Last ned bilde

Lenker

Om Statskog SF

Statskog SF
Statskog SF
Søren R Thornæs vei 10
7800 Namsos

74 21 30 00http://www.statskog.no/

Statskog SF skal ivareta og utvikle verdier på fellesskapets grunn og er en garantist for allmennhetens tilgang til jakt, fiske og friluftsopplevelser i norsk natur.

Følg pressemeldinger fra Statskog SF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statskog SF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statskog SF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom