Witted Megacorp Oy

Software development-selskapet Witted utforsker muligheter for listing på Nasdaq First North

Del

Witted Megacorp Oy (senere omtalt som «Witted») utforsker deres muligheter for å gjennomføre en første børsnotering og listing på Nasdaq First North Growth Market Finland, som drives av Nasdaq Helsinki Oy. Det åpner opp for mange spennende muligheter i det norske markedet.

Witted: CEO Harri Sieppi
Witted: CEO Harri Sieppi

Målet er å støtte selskapets videre vekst, både nasjonalt og internasjonalt. Witted satser tungt i Norden med et nyetablert selskap i Sverige, samt opprettelse av en ny avdeling i Danmark, i tillegg til de norske og finske kontorene. En børsnotering vil bidra til selskapets uorganiske vekst, ved å legge til rette for aksjeutveksling som et M&A-verktøy og øke selskapets merkevarekjennskap.

Witted er et software development-selskap (tidligere kjent som Talented Solutions Oy) grunnlagt i 2016, som tilbyr programvareutviklingsrådgivning og prosjektleveranse. I tillegg til disse, tilbyr selskapet vekstrådgivning og rekrutteringstjenester for å støtte kundens teknologiske utvikling.

Konsernet har om lag 160 kunder i Finland og 60 kunder i de øvrige nordiske landene som hovedsakelig består av store firmaer og kjente merkevarer. Deres andel av offentlige bedrifter er i vekst.

– Markedet har endret seg. Innen digital tjenesteutvikling er det kundene som nå sitter i førersetet, ikke utviklerne. Vårt mål er å bygge vellykkede utviklingsteam som ledes av kunden. Vi er fremoverlente, med et fundament basert på vinnerteam og samarbeid i sentrum. Witted har klart å tilpasse seg endringene i markedet. Derfor klarer vi å vokse betydelig raskere enn markedet, samt ikke minst ha fornøyde kunder, sier Harri Sieppi, administrerende direktør i Witted.

Konsernets inntekter i 2020 var på EUR 15,7 millioner, hvorav et driftsresultat på 4 prosent. Konsernet forventer en proforma-inntekt på rundt EUR 30 millioner for 2021.

– I motsetning til mange i bransjen, lider ikke Witted av mangel på talenter. Vi er i stand til å tiltrekke oss de beste hodene ved å tilby spennende nasjonale og internasjonale oppdrag, med ulike arbeidskulturer, ansettelsesmodeller og arbeidsmiljøer. Én arbeidsmodell passer ikke for alle. Derfor er de forskjellige avdelingene i Witted formet for å møte utviklernes og kundenes ulike behov. Når den globale kampen om programvareutviklere er vunnet, vil både skapere og kunder dra nytte av det, sier Svein Sørensen, CEO Witted i Norge.

– Ambisjonen om en første børsnotering, vil gjøre det mulig for Witted Norge å vokse ytterligere, i en langt kraftigere og raskere fart. Det åpner opp for muligheter som ellers ikke ville vært mulig, sier Sørensen.

Selskapet vil kunngjøre gjennomføringen av børsnoteringen på et senere tidspunkt. Witted informerer løpende om fremdriften av prosessen på deres blogg, samt på selskapets nettside og i en podkast kalt «Witted: Matka pohjoiseen».

Om Witted Megacorp Oy

Witted er et programvareutviklingsselskap som hjelper kunder med å bygge vellykkede programvareutviklingsteam og som har som mål å skape samarbeid på tvers av IT-leverandører. Omsetningen til Witted Megacorp-gruppen var i 2020 på EUR 15,7 millioner. Konsernet anslår en proforma-inntekt på ca. EUR 30 millioner for 2021. Konsernet sysselsetter rundt 300 IT-fagarbeidere på heltid, noen som uavhengige konsulenter og noen som ansatte. Witted er etablert i Norge og Sverige, i tillegg til Finland, og har oppdrag i flere markeder.

Merk

Denne pressemeldingen er ikke et tilbud om å tegne eller kjøpe verdipapirer. Informasjonen kommunisert i pressemeldingen skal ikke betraktes som en kontrakt, eller som grunnlaget for noe annet tilbud, forpliktelser eller løfter. Dersom selskapet til enhver tid tilbyr eller søker om handel med verdipapirer, skal enhver beslutning om å investere i selskapets verdipapirer ved tegning eller erverv i sin helhet, baseres på prospektet publisert av selskapet på tidspunktet for slikt tilbud, eller opptak til handel, og ikke på innholdet i denne pressemeldingen.

Denne pressemeldingen kan ikke publiseres eller distribueres, helt eller delvis, direkte eller indirekte, til personer som oppholder seg eller bor i USA, Australia, Canada, Hong Kong, Japan, New Zealand, Sør-Afrika eller på annen måte i disse landene, eller i ethvert annet land der publisering eller spredning vil være i strid med gjeldende regelverk eller vil kreve andre tiltak i tillegg til kravene i finsk lov.

Kontakter

Bilder

Witted: CEO Harri Sieppi
Witted: CEO Harri Sieppi
Last ned bilde
Witted: CEO Harri Sieppi
Witted: CEO Harri Sieppi
Last ned bilde
Witted: CEO Svein Sørensen. Foto: Knut Neerland / Magent Fotografer
Witted: CEO Svein Sørensen. Foto: Knut Neerland / Magent Fotografer
Last ned bilde
Witted: CEO Svein Sørensen. Foto: Knut Neerland / Magent Fotografer
Witted: CEO Svein Sørensen. Foto: Knut Neerland / Magent Fotografer
Last ned bilde

Om Witted Megacorp Oy

Witted Megacorp Oy
Witted Megacorp Oyhttp://www.witted.com

Witted vil tilby et bredt spekter av tjenester, fra rådgiving om programvareutvikling og prosjektleveranser, til vekstkonsultering og rekrutteringstjenester, som skal støtte kundens egen programvareutvikling. Witted kan altså bygge en egen programvareutviklingsenhet for kunden, bistå med eksperthjelp til kundens eget programvareutviklingsprosjekt, eller levere en ferdig programvareløsning for kunden, etter deres behov.

For mer informasjon, besøk www.witted.com 

Følg pressemeldinger fra Witted Megacorp Oy

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Witted Megacorp Oy på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Witted Megacorp Oy