Informasjonskontoret for farge og interiør

Snarvei til godt innhold om nordmenns favoritthobby!

Del

I Norge er vi verdensmestere i oppussing, og nå er utesesongen i full gang. Vi vasker, maler og beiser hus, hytter og terrasser. På nettsidene til ifi.no finner du et stort arkiv med artikler, bilder og nyttige tips for alle og enhver med interesse for hus og hjem. Tekster og bilder er til fri bruk mot kreditering.

De siste par årene har norske huseiere tilbragt mye tid hjemme, de har bygget uteplasser, pusset opp og stelt med hjemmene sine. Det er ingen tegn til at nordmenns oppussingsaktiviteter blir lavere i år. Prognosesenteret har regnet ut at rundt 880 000 norske husstander har konkrete planer om å utføre ett eller flere oppussingsarbeider i egen bolig i løpet av året.

IFI er en privat non-profitt bransjeorganisasjon. Vi er en medlemsbasert organisasjon, som jobber for å øke interessen og kunnskapen om vedlikehold av hus.

– Vi representerer et mangfold av leverandører innen overflatebehandling, vedlikehold og oppussing, og ses på som en nøytral og kunnskapsbasert organisasjon, som setter bransjens samlede interesse foran den enkelte medlems særinteresser, sier adm. direktør Kristian Owren.

Du finner artiklene og bildene lett tilgjengelige på nett, der de kan lastes ned med noen få klikk: https://www.ifi.no/logg-inn.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha hjelp med å finne frem til artikler som du trenger.

Nøkkelord

Kontakter

Om Informasjonskontoret for farge og interiør

Informasjonskontoret for farge og interiør
Informasjonskontoret for farge og interiør
Karvesvingen 5
0579 OSLO

67554680https://www.ifi.no/

IFI er en privat non-profitt organisasjon som er bransjeambassadør, inspirator og pådriver for igangsetting av nye store og små oppussings-, og nybyggsprosjekter i Norge. Virksomhetens aktiviteter strekker seg fra forbrukerinformasjon til bransjearrangementer.

Følg pressemeldinger fra Informasjonskontoret for farge og interiør

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Informasjonskontoret for farge og interiør på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Informasjonskontoret for farge og interiør

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom