Bertel O. Steen

Snap Drive kjøper bilverksted i Nittedal

Del

Snap Drive har klare ambisjoner om å øke antall verksteder og som et ledd i denne satsingen overtar nå Snap Drive verkstedsdriften til Bilverkstedet i Nittedal AS.

- Bilverkstedet i Nittedal AS er en god lokasjon for Snap Drives videre vekst i Stor-Oslo, sier adm. direktør Morten Harsem. Foto: Snap Drive / Bertel O. Steen
- Bilverkstedet i Nittedal AS er en god lokasjon for Snap Drives videre vekst i Stor-Oslo, sier adm. direktør Morten Harsem. Foto: Snap Drive / Bertel O. Steen

Snap Drive, som er et heleiet selskap i Bertel O. Steen-konsernet, har hatt jevn omsetningsvekst fra 2015 (233 mnok) til 2020 (325 mnok) til tross for tilspisset konkurranse i servicemarkedet. Verkstedkjeden har planer om å ekspandere fremover, både gjennom oppkjøp og organisk vekst.

– Vi mener Bilverkstedet i Nittedal AS er en god lokasjon for videre vekst i Stor-Oslo regionen. Randsoner av Oslo, som Nittedal representerer, er et viktig markedsområde for å styrke Snap Drive sin markedsposisjon i regionen. Verkstedet har bygget en sterk posisjon langs Riksvei 4 nord for Gjelleråsen i Nittedal kommune, med verksteder på Åneby og Skytta. Alle ansatte som i dag jobber i Bilverkstedet i Nittedal AS vil bli sikret ansettelse i Snap Drive når selskapet fusjoneres og integreres til Snap Drive sin driftsplattform. I hovedtrekk viderefører vi det gode arbeidet som både daglig leder Steinar Jakobsen og hans ansatte har gjort i alle år, bare med ny logo og nye systemer, sier Morten Harsem, administrerende direktør i Snap Drive.

Med nyetablering i Nittedal får Snap Drive totalt 16 verksteder i Stor-Oslo (Østlandsområdet), og teller nå totalt 26 verksteder i hele verkstedskjeden.

Skal vokse videre
Bilverkstedet i Nittedal AS er i dag profilert som et Sjekkpunkt verksted, franchisepartner for Riis bilglass og har i tillegg dekkhotell for lokale kunder. Det er et godt drevet verksted med en verkstedsomsetning på 20 mnok og et driftsresultat på 2,7 mnok for 2020. Daglig leder Steinar Jakobsen og hans team er godt kjent i lokalmarkedet for kvalitet på utført arbeide. Verkstedet på Åneby er i tillegg et nytt og moderne verksted som ble bygget og ferdigstilt i mars 2019. Orden og ryddighet på verkstedet gjenspeiler også at Bilverkstedet i Nittedal AS har god kontroll og struktur på sin verkstedsdrift.

- Bilverkstedet i Nittedal AS er på lik linje med Snap Drive forankret i lokalmarkedet med kjernevirksomhet på mekanisk verkstedsdrift, i tillegg til bilglass og dekkhotell. Jeg oppfatter Snap Drive som en profesjonell aktør, og er trygg på at alle ansatte og kunder vil bli ivaretatt på en god måte fremover av Snap Drive, sier nåværende daglig leder Steinar Jakobsen.

- For å sikre videre utvikling av Bilverkstedet i Nittedal AS er nå tidspunktet riktig for å gi «stafettpinnen» videre til en ny eier. Snap Drive var helt klart mitt første valg når jeg bestemte meg for å selge. Snap Drive og Bilverkstedet i Nittedal AS er en «god match», fordi begge selskapene har sin kjernevirksomhet med å tilby verkstedtjenester for alle bilmerker og drivlinjer i det lokale markedet, sier Jakobsen

- Vår erfaring med Snap Drive konseptet er at dette gir konkrete synergier gjennom felles utvikling av produkter og tjenester, markedsføring og stordriftsfordeler gjennom felles driftsplattform, kundesenter og administrative funksjoner. Utover dette ser vi også synergier gjennom økende andel online-booking som nå utgjør 30 % av alle kundeordrene, sier Morten Harsem i Snap Drive.

- Kundene i Nittedal skal ikke merke noen forskjell på at Snap Drive tar over virksomheten. Snap Drive vil videreføre den samme servicen med de samme dyktige folka, bare med ny logo. Vi skal sikre og videreutvikle verkstedtjenestene til Bilverkstedet i Nittedal AS for lokale kunder i Nittedal og langs riksvei 4, sier Harsem.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:
Morten Harsem, adm. direktør Snap Drive AS: 913 10 462 / morten.harsem@snapdrive.no

Nøkkelord

Bilder

- Bilverkstedet i Nittedal AS er en god lokasjon for Snap Drives videre vekst i Stor-Oslo, sier adm. direktør Morten Harsem. Foto: Snap Drive / Bertel O. Steen
- Bilverkstedet i Nittedal AS er en god lokasjon for Snap Drives videre vekst i Stor-Oslo, sier adm. direktør Morten Harsem. Foto: Snap Drive / Bertel O. Steen
Last ned bilde

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1461 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Bertel O. Steen Eiendom AS med datterselskaper forvalter en betydelig eiendomsportefølje på ca. 175 000 m2 knyttet til bil og annen næringsvirksomhet. Konsernet eier også Snap Drive AS, en frittstående verkstedkjede med 26 verksteder lokalisert i de største byene i Norge.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Våre ca. 2 600 medarbeidere leter alltid etter nye løsninger – til det beste for kundene våre og samfunnet.

Følg saker fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bertel O. Steen

Norges største varebilimportør venter kraftig økning i el-andel i 20216.1.2021 09:41:42 CET | Pressemelding

For tredje år på rad er Bertel O. Steen størst på varebiler i Norge, med en total markedsandel på 27,5 % i 2020. – I 2021 kommer merkene vi representerer med enda flere elektriske modeller og vi forventer en markant økning i el-andelen i varebilmarkedet. Samtidig vil dieseldrevne varebiler fremdeles ha en viktig rolle, spesielt blant de større modellene og i 4WD-segmentet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom