Bertel O. Steen

Snap Drive gjør nyetablering i Os (Bergen)

Del

Snap Drive har klare ambisjoner om å øke antall verksteder og som et ledd i denne satsningen overtar nå Snap Drive verkstedsdriften til Os Servicesenter AS – avd. Verksted fra og med 01.01.2021.

Morten Harsem, administrerende direktør i Snap Drive. Foto: Bertel O. Steen.
Morten Harsem, administrerende direktør i Snap Drive. Foto: Bertel O. Steen.

Snap Drive, som er et heleiet selskap i Bertel O. Steen-konsernet, har hatt jevn omsetningsvekst fra 2015 (233 mnok) til 2019 (301 mnok) til tross for tilspisset konkurranse i servicemarkedet. Verkstedkjeden har planer om å ekspandere fremover, både gjennom oppkjøp og organisk vekst.

– Vi vurderer beliggenheten til Os Servicesenter AS – avd. verksted som en riktig lokasjon for videre vekst i regionen Bergen. Verkstedet ligger i sentrum av Os, og nærmest ”vegg i vegg” med YX bensinstasjon. Snap Drive kjøper ikke aksjene i Os Servicesenter AS, men vi trer inn i en langsiktig og forutsigbar leieavtale med Tveit Eiendom AS og etablerer ny avdeling i Os. Nærhet til offentlig kommunikasjon, gode parkeringsmuligheter for kundene og en etablert kundebase er viktig. Alle ansatte som i dag jobber på Os Servicesenter AS – avd. verksted vil bli sikret ansettelse i Snap Drive. I hovedtrekk viderefører vi det gode arbeidet som både daglig leder Rolf Magne Tveit og hans ansatte har gjort i alle år, bare med ny logo og nye systemer, sier Morten Harsem, administrerende direktør i Snap Drive. 

Med nyetablering i Os får Snap Drive fem verksteder i Bergen, og teller nå totalt 24 verksteder i hele verkstedkjeden.

Skal vokse videre
Os Servicesenter AS – avd. verksted er i dag profilert som et Automester verksted. Det er et godt drevet verksted med en verkstedsomsetning på 9 mnok og et driftsresultat på 0,3 mnok for 2019. Daglig leder Rolf Magne Tveit og hans team er godt kjent i lokalmarkedet for kvalitet på utført arbeide. Orden og ryddighet på verkstedet gjenspeiler også at Os Servicesenter AS – avd. verksted har god kontroll og struktur på sin verkstedsdrift.

– Os Servicesenter AS – avd. verksted er på lik linje som Snap Drive forankret i lokalmarkedet med verkstedtjenester som EU-kontroll, service og reparasjoner til alle bilmerker og drivlinjer. Jeg oppfatter Snap Drive som en profesjonell aktør, og er trygg på at alle ansatte og kunder vil bli ivaretatt på en god måte fremover av Snap Drive, sier nåværende daglig Rolf Magne Tveit i Os Servicesenter AS – avd. verksted.

– Vår erfaring med Snap Drive konseptet er at dette gir konkrete synergier gjennom felles utvikling av produkter og tjenester, markedsføring og stordriftsfordeler gjennom felles driftsplattform, kundesenter og administrative funksjoner. Utover dette ser vi også synergier gjennom økende andel Online-booking, sier Morten Harsem i Snap Drive.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:
Morten Harsem, adm. direktør Snap Drive AS : 913 10 462 / morten.harsem@snapdrive.no

Nøkkelord

Bilder

Morten Harsem, administrerende direktør i Snap Drive. Foto: Bertel O. Steen.
Morten Harsem, administrerende direktør i Snap Drive. Foto: Bertel O. Steen.
Last ned bilde
Det nye Snap Drive-verkstedet ligger i sentrum av Os. Illustrasjonsfoto.
Det nye Snap Drive-verkstedet ligger i sentrum av Os. Illustrasjonsfoto.
Last ned bilde
Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.
Last ned bilde

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1461 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Bertel O. Steen Eiendom AS med datterselskaper forvalter en betydelig eiendomsportefølje på ca. 175 000 m2 knyttet til bil og annen næringsvirksomhet. Konsernet eier også Snap Drive AS, en frittstående verkstedkjede med 26 verksteder lokalisert i de største byene i Norge.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Våre ca. 2 600 medarbeidere leter alltid etter nye løsninger – til det beste for kundene våre og samfunnet.

Følg pressemeldinger fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bertel O. Steen

Bildeling skyter fart i Trondheim - nye biler fra Otto på plass i byen23.4.2021 14:28:12 CEST | Pressemelding

Trondheim er på vei til å bli en ledende bildelingsby, og nå bidrar biler fra Otto til å gjøre tilbudet enda bredere. – Bildeling er bærekraftig, det er fremtidsrettet og det gir et godt mobilitetstilbud til absolutt alle. Vi er derfor veldig glade for å kunne tilby våre delingsbiler til Trondheims befolkning og næringsliv, sier Are Knutsen, daglig leder i bildelingstjenesten Otto, et selskap etablert av Bertel O. Steen.

Norges største varebilimportør venter kraftig økning i el-andel i 20216.1.2021 09:41:42 CET | Pressemelding

For tredje år på rad er Bertel O. Steen størst på varebiler i Norge, med en total markedsandel på 27,5 % i 2020. – I 2021 kommer merkene vi representerer med enda flere elektriske modeller og vi forventer en markant økning i el-andelen i varebilmarkedet. Samtidig vil dieseldrevne varebiler fremdeles ha en viktig rolle, spesielt blant de større modellene og i 4WD-segmentet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom