SMB Norge

SMB Norge-sjef: - Skandale at Regjeringen ikke kutter drivstoffavgiftene

Del

SMB Norge-sjef Jørund Rytman er svært skuffet over regjeringens beslutning om å ikke redusere drivstoffavgiftene i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett tirsdag.

Jørund Rytman, administrerende direktør i SMB Norge
Jørund Rytman, administrerende direktør i SMB Norge

- Det er med sjokk og vantro vi registrerer at regjeringen ikke velger å gjøre noe med avgiftene i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett. Ikke minst med tanke på de historisk høye drivstoffprisene vi ser nå, sier SMB Norges administrerende direktør, Jørund Rytman, i en kommentar.

Sterkt preget

Han viser til at norsk næringsliv er på vei ut av den største økonomiske krisen siden krigen, og at de fremdeles er sterkt preget av ettervirkningene. Samtidig opplever vi nå historisk høye kostnader, med økte strømpriser, og en stigende rentebane.

- Jeg mener dette rett og slett er en skandale. De små og mellomstore bedriftene blør mer enn noen gang, og det er underlig at regjeringen ikke velger å følge eksemplene vi har sett i andre sammenlignbare land, hvor myndighetene har valgt å gi lettelser på dette området, sier Rytman.

Senterpartiet

Han er også skuffet over at Senterpartiet går vekk fra sine løfter om å å bidra til å holde drivstoffprisene nede.

- Senterpartiet har vært svært tydelige på at de ikke ønsker å sitte i regjering dersom drivstoff prisene blir over 20 kroner. Det er skuffende at de ikke satte foten ned nå, konkluderer Rytman

Kontakter

Bilder

Jørund Rytman, administrerende direktør i SMB Norge
Jørund Rytman, administrerende direktør i SMB Norge
Last ned bilde

Om SMB Norge

SMB Norge
SMB Norge
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.dinbedrift.no

SMB Norge har ca. 5 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg pressemeldinger fra SMB Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SMB Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SMB Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom