SMB Norge

SMB Norge sender hjem sine ansatte

Del

Samtlige ansatte i SMB Norge har i dag fått beskjed om å ta hjemmekontor de neste to ukene som følge av den sterke spredningen av coronaviruset i Norge.

Beslutningen innebærer at organisasjonens hovedkontor i Oslo, fra og med fredag 13. mars, vil bli stengt og at all møte- og reisevirksomhet som ikke er driftskritisk vil bli avlyst. Avgjørelsen gjelder i utgangspunktet for de neste to ukene, men vil bli vurdert fortløpende.

Totalt er det ni medarbeidere som jobber ved SMB Norges hovedkontor.

- Vi er en liten organisasjon, men vil likevel gjøre det vi kan for å bidra til at belastningen for helsevesenet blir mindre ved å redusere faren for smitte blant våre ansatte, sier kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg.

- I motsetning til mange av våre medlemsbedrifter vil vi i administrasjonen langt på vei klare å holde hjulene i gang, også fra våre respektive hjemmekontor. Vi har tatt alle nødvendige forholdsregler og vil gjøre det vi kan for at dette i så liten grad som mulig skal påvirke medlemmene våre og arbeidet vi gjør for landets små og mellomstore bedrifter, legger han til.

SMB Norge har samtidig valgt å avlyse SMB-Seminaret 2020, som etter planen skulle bli arrangert i Oslo 25 mars. Både næringsminister Iselin Nybø og flere medlemmer av stortingets næringskomite hadde takket ja til å delta på seminaret.

Nøkkelord

Kontakter

Om SMB Norge

SMB Norge
SMB Norge
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.dinbedrift.no

SMB Norge har ca. 5 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra SMB Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SMB Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SMB Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom