TV 2

Slutt for «Senkveld» på TV 2

Del

Etter 20 år er det slutt. Aller siste «Senkveld» sendes på TV 2 den 21. mai.

- Det har vært mange bærebjelker i TV 2s sendeskjema gjennom kanalens historie.«Senkveld» har vært et av de aller største, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2. 

«Senkveld» hadde premiere på TV 2 i 2001 med Tommy Steine og HC Andersen som programledere. Fra 2003 og til 2018 ble programmet ledet av Harald Rønneberg og Thomas Numme før Helene Olafsen og Stian Blipp tok over og har ledet «Senkveld» frem til nå. 

Alle gode ting kommer til en slutt.Det gjelder også for «Senkveld» som har gitt oss to tiår med gode opplevelser.Programmet har betydd svært mye for seerne og gjort en enorm jobb for TV 2.Nå går vi mot nye tider og må vende blikket framover. Vi skal fornye oss og TV 2 må derfor prioritere annerledes. Når vi nå velger å takke av en av TV 2s viktigste programserier de siste 20 årene, så stopper vi mens programmet fortsatt er en suksess, forteller TV 2s programredaktør. 

Det gjenstår nå seks programmer av den siste Senkveld-sesongen som avsluttes fredag 21. mai. 

- Da Thomas og Harald ga seg, ville alle være gjester. Nå går vi mot de aller siste seks sendingene i «Senkveld» sin historieVi lover seerne noen fantastiske programmer inn mot den store finalen. «Senkveld» kommer garantert til å gi seg på topp, forteller Kathrine Haldorsen i TV 2. 

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

Slik blir «Allsang på grensen»-sommeren på TV 23.6.2021 13:30:00 CEST | Pressemelding

24. juni fyres årets «Allsang på grensen»-sesong i gang på TV 2. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. sesong. Nå er artistlista klar, og i premieren er det Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og deres søster eMMa som skal lede an i allsangen på Fredriksten festning i Halden - i tillegg til at statsministeren har meldt sin ankomst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom