Sony Music Norway

Slopes trekker i tråder med Puppet Master

Del

Slopes, også kjent som Dag Holtan-Hartwig, er allerede listet på NRK P3 med singelen "Puppet Master" som slippes fredag 20. januar.

Puppet Master artwork
Puppet Master artwork

«I’ve been telling everybody / That you’re just a girl I’m sleeping with / That you’re funny and you’re sweet / But there’s really nothing more to it»

Men det er det jo. Alle har vel selv opplevd, eller sett, hvordan noen kan bli så blindt og hodestups forelsket at de finner seg i absolutt alt. Og, enda verre, når den de er forelsket i utnytter situasjonen til det maksimale. 

«Det er så slitsomt å være helt hekta på noen som bare liker deg sånn halvveis. Det kan få den mest rasjonelle og fornuftige personen til å danse helt etter den andres pipe. Med Puppet Master – den som trekker i trådene - har jeg forsøkt å beskrive den følelsen av å være under noens kontroll.»

Slopes, også kjent som «halvparten» av den suksessrike produsentduoen Skinny Days, er Dag Holtan-Hartwig fra Kolbotn utenfor Oslo. Dag lar seg naturligvis inspirere av egne opplevelser og følelser, men er også en naturlig observatør som er spesielt vár på mellommenneskelige relasjoner.

«She’s got you wrapped / Round her finger real hard / If she loved you back /You would’ve known it by now»

«Det rare er at de som er midt i det ikke forstår hva som skjer, og det er umulig å snakke dem til vettet. Men når det er over så kan de nesten ikke tro hvordan de lot seg lede og manipulere. Hvor desperate de var etter oppmerksomhet fra den de var bergtatt av.» 

Rå og ufiltrert vokal over nedtonet piano gjør at vi formelig føler det Dag føler. Formidlingsevnen hans tar oss med på en nesten smertefullt ekte berg-og-dalbane av vakre harmonier, strykere og hjertesorg.

«You’ve been my puppet master For a long, long time / And I’ve been a puppet / Dancing like a fool for you night after night»

Fredag 20. januar er det Slopes som trekker i trådene når han slipper «Puppet Master» 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Puppet Master artwork
Puppet Master artwork
Last ned bilde
Slopes (c) Paulina Kolataj
Slopes (c) Paulina Kolataj
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom