NRK

Slik blir årets «P3 Gull»

Del

Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød inviterer til hjemme alene-fest på beste sendetid på NRK1. Norges kuleste musikkshow «P3 Gull» går av stabelen lørdag 27. november kl. 21.15.

Denne trioen er vertskap når NRK P3 feirer norsk musikk. (Foto: Kim Erlandsen)
Denne trioen er vertskap når NRK P3 feirer norsk musikk. (Foto: Kim Erlandsen)

På «P3 Gull» skal den beste musikken på NRK P3 gjennom året som har gått hedres med en storslagen direktesending. Sendingen blir som i fjor sendt direkte fra gamle Deichmanske bibliotek. Da var bygget smått preget av gule bånd med påminnelse om å holde en meter avstand, men nå er det klart for fest!

Også fjorårets programledere returnerer til årets «P3 Gull». Jonis Josef, Henrik Farley og Martin Lepperød er nok en gang klare for å lose seerne gjennom hyllesten av Musikk-Norge.

Fantastiske opptredener

Tradisjonen tro har «P3 Gull» spektakulære liveopptredener. I år byr blant annet Kamelen opp til fest. Aurora opp til dans. Og Chris Holsten opp til gåsehud.

Samtidig kommer «Årets Urørt» Rambow og setter fyr på Deichman.

– Alt jeg kan si er at det blir en eksplosjon, sa han om den kommende «P3 Gull» opptredenen etter at han vant «Årets Urørt» i september. Det blir i tillegg tre andre opptredener som enn så lenge er hemmelige.

Gjeve priser
I tillegg til å være en storslått fest, er «P3 Gull» naturligvis også en prisutdeling. Hvilke artister har utmerket seg ekstra mye det siste året? Under «P3 Gull» skal blant annet  publikumsprisene «Årets låt» og «Årets artist» kåres, samt juryprisene »Årets nykommer» og «P3Prisen».

De nominerte for «Årets låt» er allerede klare. Du kan stemme på din favoritt her!

Vil du vinne billetter?
Lyst på «P3 Gull»-billetter? Du har nå mulighet til å være til stede på årets kuleste fest! Følg «NRKP3» på Instagram for mer informasjon.

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Promo

Kontakter

Prosjektleder: Anders Timo Christensen: anders.timo.christensen@nrk.no

Kontaktperson for presse: Linda Reistad: linda.reistad@nrk.no

Bilder

Denne trioen er vertskap når NRK P3 feirer norsk musikk. (Foto: Kim Erlandsen)
Denne trioen er vertskap når NRK P3 feirer norsk musikk. (Foto: Kim Erlandsen)
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. NRK er Norges offentlig eide allmennkringkaster med et bredt radio-, TV-, nett- og podkasttilbud, og ni av ti nordmenn bruker minst ett NRK-tilbud daglig. NRK har cirka 3300 ansatte fordelt på om lag 50 kontorer rundt om i landet.

Følg pressemeldinger fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom