ŠKODA

ŠKODA starter oppdatering av programvare for ENYAQ 

Del

ŠKODA starter nå oppdateringen av programvare for ŠKODA ENYAQ iV. Programvaren ME3 vil gi bedre rekkevidde og ladehastighet, og også muligheten til å gjøre oppdateringer over-the-air i fremtiden.

ŠKODA ENYAQ
ŠKODA ENYAQ

I høst får de første ENYAQ-kundene innkalling til oppdatering av ny programvare. 

- Forhandlerne starter innkalling av de første kundene i løpet av september, og deretter fortløpende gjennom høsten. Kundene vil oppleve lengre rekkevidde, i tillegg til en rekke forbedringer i bilens programvare, sier Thomas Meiner, direktør i ŠKODA Norge.  

Kundene vil oppleve forbedringer i programvare på head-up-display og ryggekamera. Det vil også bli enklere å bytte mellom funksjoner som for eksempel Adaptive Cruise Control (ACC) og Travel Assist. Det er også gjort forbedringer i ŠKODA Connect online services, som gjør tjenesten enklere og mer intuitiv å bruke.  

- Gjennom oppdateringen vil dessuten bilen få mulighet til å gjøre fremtidens oppdateringer over-the-air, det vil si at bilene ikke nødvendigvis trenger å besøke verksted for nye oppdateringer, forklarer Meiner.  

Med oppdatert programvare øker maksimal ladekapasitet til 120 kW for biler med 62-kWh batteri, og til 135 kW for biler med 82-kWh batteri.  

Selve oppdateringen vil ta cirka fem timer, og er kostnadsfri for kundene. Alle nye SKODA ENYAQ og SKODA ENYAQ COUPÉ produseres og leveres med ferdig oppdatert programvare. 

Kontakter

Bilder

ŠKODA ENYAQ
ŠKODA ENYAQ
Last ned bilde
ŠKODA-direktør Thomas Meiner
ŠKODA-direktør Thomas Meiner
Last ned bilde

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg pressemeldinger fra ŠKODA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ŠKODA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom