ŠKODA

ŠKODA Norge inngår samarbeid med rallyfører Andreas Mikkelsen

Del

Andreas Mikkelsen er en av landets fremste idrettsutøvere, og la bak seg et fantastisk år som både europa- og verdensmester i 2021. Nå har han valgt ŠKODA også utenfor rallyløypa, når han og kartleser Torstein Eriksen blir partnere med ŠKODA Norge.

Andreas Mikkelsen. Foto: Harald A. Møller
Andreas Mikkelsen. Foto: Harald A. Møller

– Jeg trives rett og slett ekstremt godt bak ŠKODA-rattet, og vi har allerede oppnådd mye sammen i løypene. Nå gleder jeg meg til å kjøre en elektrisk ŠKODA i hverdagen, sier Andreas Mikkelsen.

Denne sesongen skal han forsvare VM-tittelen i en ŠKODA Fabia Rally 2 Evo, sammen med co-pilot Torstein Eriksen. De har begge også valgt ŠKODA som teambil når de nå jakter nye meritter i 2022. Mikkelsen kjører for første gang elektrisk, i sin ŠKODA ENYAQ.

– Dette blir min første erfaring med en fullelektrisk bil, og jeg gleder meg til å til å oppleve sesongen med ŠKODA både på og utenfor rallyløypa, sier Mikkelsen.

2 x verdensmester i WRC2, Torstein Eriksen, er fersk co-pilot for Mikkelsen. De kjørte sammen for første gang under Rally Monte Carlo i januar i år, hvor de tok med seg gullpokalen i WRC2-klassen.

ŠKODA har en lang og stolt historie som en av verdens fremste produsenter av rallybiler, og har fulgt Mikkelsen tett siden han startet sin proffkarriere i 2011.

– Det er ordentlig prestisje for oss at en av de aller beste rallyprofilene i verden velger ŠKODA, og ikke minst elektrisk. Team Mikkelsen representerer alt vi ønsker i en samarbeidspartner for ŠKODA: kjøreopplevelser i verdensklasse og fremoverlente og ambisiøse profiler, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller AS.

Andreas Mikkelsen og Torstein Eriksen har valgt henholdsvis ENYAQ og en KODIAQ som sine teambiler gjennom sesongen. Som en del av samarbeidsavtalen sikrer ŠKODA Norge mobilitet og tilgang til biler for Mikkelsen og Eriksen, samtidig som de blir stolte ambassadører for ŠKODA i Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Andreas Mikkelsen. Foto: Harald A. Møller
Andreas Mikkelsen. Foto: Harald A. Møller
Last ned bilde
ŠKODA-direktør Thomas Meiner. Foto: Kilian Munch
ŠKODA-direktør Thomas Meiner. Foto: Kilian Munch
Last ned bilde

Om ŠKODA

ŠKODA
ŠKODA
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.skoda-auto.no

ŠKODA - Smarte løsninger hele veien

Følg pressemeldinger fra ŠKODA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ŠKODA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom